O-STA

Transport, logistika in nabavna veriga v Srednji in Vzhodni Evropi - Vse pod eno streho in razprodano

TLS CEE kongres 2005

PRAGA -(BUSINESS WIRE)--28, marec, 2005--TLS CEE kongres bo potekal v Pragi na Veletrzni Palac od 29. do 30. septembra 2005. Drugi letni kongres TLS CEE v organizaciji Marcus Evans je razprodan, saj so udeležbo med drugim potrdili DHL, SSI Schaefer, Swisslog, Fiege Logistics, Ewals Cargo Care ter letališča iz Dunaja, Budimpešte in Bratislave. Kongres je edinstvena priložnost za informacije, razumevanje in ovrednotenje transporta, logistike in nabavne verige v Srednji in Vzhodni Evropi.

Christian Sorensen, direktor evropskih kongresov pri Marcus Evans, je dejal: "Transport in logistika v Srednji in Vzhodni Evropi sta doživela korenite spremembe. Medtem ko je precej trendov primerljivih z globalnimi spremembami, so globlji premiki izrazito značilni za lokalno okolje. V nadaljnjem razvoju bodo podjetja, ki vlagajo v skupno logistiko, razvoj infrastrukture in najnovejše tehnologije postala dominantni igralci v regiji."

Obiskovalci kongresa TLS CEE so podjetja, ki želijo izboljšati infrastrukturo ter transportne in logistične mreže v Srednji in Vzhodni Evropi in drugje. V vse bolj reguliranem okolju ostajajo partnerstva in informacijske tehnologije, namenjene izboljšanju učinkovitosti in zmanjševanju stroškov ter hkrati ohranjanju zahtev strank po kakovosti, osrednja skrb. Kongresi Marcus Evans so namenjeni raziskavam in razvoju strateških dogodkov za managerje. Preko mednarodne mreže 33 podružnic Marcus Evans skupaj na leto organizira več kot 1000 dni dogodkov o strateških vprašanjih podjetniških financ, telekomunikacij, industrijske tehnologije, naravoslovja, transporta, kapitalskih trgov in poslovnih rešitev. Marcus Evans stranke oskrbuje predvsem s poslovnimi informacijami, znanjem in neposrednimi prodajnimi priložnostmi, s čimer so zmožni ohraniti konkurenčno prednost in pozitivno prispevajo k njihovemu uspehu.

Ne pozabite vključiti naslednjih podatkov v vaš koledar

Ime dogodka: Kongres TLS CEE 2005

Opis: Transport, logistika in nabavna veriga v Srednji in Vzhodni Evropi

Kontakt: +357 22 849 303

E-mail: tls@marcusevanscy.com

Splet: www.tls-congress.com

Nadaljnje informacije o kongresu TLS 2005 ali drugih kongresih ter še zadnjih priložnostih za ekskluzivna medijska partnerstva dobite na:

Mark Ram Congress Marketing Manager - Europe

markr@marcusevanscy.com