O-STA

Srednje- in Vzhodnoevropski kongres prehrambene tehnologije - Vse pod eno streho

Varšava (BUSINESS WIRE)--28. marca, 2005--

Drugi kongres FOODtech bo na razstavišču EXPO XXI v Varšavi potekal od 11 do 12 oktobra 2005.

Kongres FOODtech 2005 bo v vsebinskem konferenčnem programu in s prikazom najnovejših tehnologij osvetlil najpomembnejše trende v prehrambeni in kmetijski industriji. Ob tej priložnosti bodo svetovni ponudniki opreme in tehnoloških rešitev lahko izmenjali poglede in izkušnje z lokalnimi proizvajalci. Kongres FOODtech 2005 je edina tovrstna prireditev v Srednji in Vzhodni Evropi in je posvečena živilskopredelovalni industriji in proizvodnji embalaže. Gre za edini strokovni forum za izmenjavo mnenj, ki ne poteka v okviru splošnejših prireditev s področja prehrambene industrije. Hkrati je to idealna priložnost za oceno tako velikosti kot vrednosti gospodarstev v tranziciji.

Christian Sorensen, direktor kongresov za Evropo pri sejemskem organizatorju Marcus Evans, pravi: "Vse večji razpoložljivi prihodki in povpraševanje po predelani in zapakirani hrani bodo po pričakovanjih v bližnji prihodnosti spodbujali rast živilskih trgov v Srednji in Vzhodni Evropi. Namen 2. kongresa FOODtech je zadovoljiti potrebam sektorja po poslovnih informacijah in ponuditi učinkovit trg za najnovejše inovacije na področju živilskopredelovalne industrije, embalaže, tehnologije in higiene."

Kaj so v preteklosti povedali o prireditvi:

"Zelo dobro organizirana prireditev; zelo učinkovita"

VODJA POSLOVNEGA SEGMENTA PREHRANE IN PIJAČ PRI SIEMENS DEMATIC AG

"Odlična organizacija, ki udeležence seznanja z novimi tehnologijami, ter potrošniškimi in političnimi trendi."

VODJA ODDELKA ZA VARNOST HRANE IN ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI PRI DOLE EUROPE

"Zelo dobra priložnost za spoznavanje ljudi iz različnih podjetij, celo konkurence. Povezovanje je cilj te prireditve."

SVETOVALEC ZA KVALITETO LABORATORIJSKIH RAZISKAV, NESTLEJEV RAZISKOVALNI CENTER

"Izvrstno! Zelo dobro pripravljen dogodek, prijeten in informativen."

DIREKTOR ZA VARNOST HRANE PRI UNITED BISCUITS (VELIKA BRITANIJA) LTD

Kongresi Marcus Evans so namenjeni raziskavam in razvoju strateških dogodkov za managerje. Preko mednarodne mreže 33 podružnic Marcus Evans skupaj na leto organizira več kot 1000 dni dogodkov o strateških vprašanjih podjetniških financ, telekomunikacij, industrijske tehnologije, naravoslovja, transporta, kapitalskih trgov in poslovnih rešitev. Marcus Evans stranke oskrbuje predvsem s poslovnimi informacijami, znanjem in neposrednimi prodajnimi priložnostmi, s čimer so zmožni ohraniti konkurenčno prednost in pozitivno prispevajo k njihovemu uspehu.

Ne pozabite vključiti naslednjih podatkov v vaš koledar

Ime dogodka: FOODtech 2005

Opis: Srednje- in Vzhodnoevropski kongres živilskopredelovalne industrije in embalaže

Kontakt

tel: +357 22 849 303

E-mail: fte@marcusevanscy.com

Splet: www.foodtechcongress.com

Nadaljnje informacije o kongresu FOODtech ali drugih kongresih ter še zadnjih priložnostih za ekskluzivna medijska partnerstva dobite na: Mark Ram Congress Marketing Manager - Europe

markr@marcusevanscy.com