O-STA

Trgovina Sgermobil v Mariboru z vami že več kot 7 let

Maribor, 25. oktobra - Trgovina Sgermobil v Mercator centru Maribor deluje vse od leta 2011. Od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V trgovini Sgermobil lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. V njej lahko preizkusite tudi NEO, ki je prinesel popolnoma nov način iskanja televizijskih vsebin. Ste vedeli, da lahko svoj najljubši TV-kanal enostavno poiščete tako, da to poveste? Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati. Enostavno rečete, na primer, "Milijonar" ali pa "Brad Pitt" in že se vam prikažejo prave vsebine. Tako ni več potrebno, da vemo, na katerem kanalu je kateri program, saj to enostavno poveste. In to v slovenščini.

Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. V trgovini lahko na plačilnem avtomatu s plačilno kartico brez kakršnekoli provizije opravite tudi plačilo računa za komunikacijske storitve Telekoma Slovenije. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.00. in 21.00 uro ter v nedeljo med 9.00 in 15.00 uro. Za informacije lahko pokličete na številko 031 601 050 ali pišete na mercatormb@sgerm.si.

Več informacij o ponudbi je na voljo www.sgermobil.si