O-STA

Trgovina Primo telefonija v Krškem z vami že 22 let

Krško, 30. oktobra - Trgovina Primo telefonija v Krškem deluje vse od leta 1997. Od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V trgovini Primo telefonija lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00. in 18.00 uro ter ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro. Za informacije jih lahko pokličete na številko 07 490 14 50 ali jim pišete na info@primo.si

Več informacij o ponudbi je na voljo www.primo.si .