O-STA

Udobno na počitnice

Velike ali majhne družine. Ko se odpravljamo na dopust, je prtljage ogromno. V vozilu je naenkrat cela družina in še vsa njihova oprema. Pogosto se soočamo s težavo, kako spraviti vse v avto, da bodo otroci lahko vzeli tudi svojo najljubšo igračo. Morda vam je bolj poznana situacija, ko avto naložite do vrha in je pot na počitnice kar malce neudobna. Kot odgovor na to Citroën predstavlja novi Citroën Berlingo Multispace.

Prostornost

Pri izbiri pravega družinskega avtomobila vsak vsak išče praktičnost. Ne le za počitnice ali krajši oddih. Prostornost pride prav tudi pri prevozu otrok v šolo ali na popoldanske aktivnosti. Ena izmed največjih prednosti novega Citroën je večja prostornina. Nov model je na voljo v standardni in XL velikost, s čimer zadovolji tudi bolj zahtevne voznike. Prostornost pa povečajo še preklopni sedeži, ki se lahko zložijo vse do tal.

Vozilo za prosti čas

V avtu danes preživimo precej časa, zato morajo biti v prvi vrsi udobni. Citroën Berlingo Multispace nudi kakovostno vožnjo, predvsem na račun udobnih sedežev in vzmetenja, prav tako pa je tudi zvočno izolativen, tako da zabave v avtomobilu zunanji hrup ne bo motil. Panoramska steklena streha omogoča, da otroci že med vožnjo spoznavajo svet okoli sebe. Velika stekla osvetlijo celoten notranji prostor avtomobila. Zatemnitev je možna z električnim senčnikom, ki zastre panoramsko streho.

Dizajn

Robusten model je modernega videza s trendovsko opremo. V osmih barvah si lahko vsak izbere takšnega, ki najbolj ustreza njegovim željam. Belo, črno, rdečo, sivo karoserijo je možno popestriti z dodatki v različnih barvnih odtenkih, kakor tudi za meglenke in bočne letvice. Dizajnerska armanurna plošča je obenem praktična, saj nudi številna odlagalna mesta.

Družinski avto je na odličen za prosti čas. Z vsemi funkcijami pot na počitnice postane udobna in zabavna. Moderen model je primeren tudi za posameznike, ki si želijo več prostornosti, kar jim nudi Citroën Berlingo Multispace vključno z odlično tehnološko opremljenostjo vozila.