O-STA

Halder Slovenija postal glavni distributer podjetja Destaco na Balkanu

Halder Slovenija postal glavni distributer podjetja Destaco na Balkanu

Halder Slovenija, ki je največje in najstarejše hčerinsko podjetje uspešnega nemškega proizvodnega podjetja Erwin Halder KG, je postal glavni distributer podjetja Destaco v širši balkanski regiji. Z Destacom, ki v svetovnem merilu sodi v sam vrh na področju rešitev za avtomatizacijo in vpenjalno tehniko, to slovensko podjetje sodeluje že od leta 1994. Od septembra naprej bo Halder Slovenija skupaj s podružnicama v Makedoniji in Srbiji za partnerje in naročnike iz širše regije zagotavljal optimalno izbiro in visoko razpoložljivost Destaco izdelkov ter brezhibno delovanje aplikacij.

Vodilni svetovni proizvajalec na področju avtomatizacije, manipulacije in vpenjalne tehnike

Podjetje Destaco je z več kot 100-letno tradicijo vodilni svetovni proizvajalec na področju razvoja in proizvodnje visoko zmogljivih rešitev za avtomatizacijo, vpenjanje obdelovancev in manipulacijo. Njihovi inovativni izdelki povečujejo produktivnost in učinkovitost delovanja proizvajalcev po vsem svetu v različnih panogah, vključno z avtomobilsko industrijo, industrijo potrošnih dobrin ter sektorji pakiranja, zrakoplovstva in nuklearne tehnologije. Destaco se ponaša tudi z obsežno ponudbo visokokakovostnih in inovativnih hitro vpenjalnih ročnih spon, ki jih je leta 1936 kot prvi na svetu razvil in proizvedel. Odlikujejo jih visoka kakovost, vzdržljivost in uporabnost v različnih industrijskih panogah pri aplikacijah vpenjanja, kontrole kakovosti, varjenja in montaže.

Podpora naročnikom in partnerjem je ena glavnih prioritet

Za Halder Slovenija in Destaco sta podpora naročnikom in partnerjem ena glavnih prioritet. Zaradi vedno večjih in spreminjajočih se zahtev na trgu in z namenom nadaljnjega izboljšanja storitev je Destaco podjetje Halder Slovenija izbral za glavnega distributerja v širši balkanski regiji. S tehničnim znanjem, močno lokalno prisotnostjo in odličnim poznavanjem regije se bo Halder Slovenija kompetentno odzival na zahteve regijskega trga, kjer bosta pomembno vlogo nosili tudi podružnici Halder Makedonija in Halder Srbija.

Pomembna vloga podružnic v Makedoniji in Srbiji

Halder Slovenija bo za partnerje in naročnike na razpolago tudi preko podružnic v Makedoniji in Srbiji. Za vprašanja ali povpraševanja v zvezi s programom podjetja Destaco se lahko partnerji in naročniki iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine obrnejo neposredno na Halder Slovenija. Partnerji in naročniki iz Srbije in Črne gore se lahko obrnejo na podjetje Halder Srbija, partnerji in naročniki iz Makedonije, Kosova in Albanije pa na podjetje Halder Makedonija.

Kontakt

Halder Slovenija

Miklavška cesta 50, 2311 Hoče, Slovenija

Tel.: +386 (0)2 618 26 46

e-mail: komerciala@halder.si