O-STA

Avtomobil za vsako družino - veliko ali majhno

Pri izbiti vozila je potrebno upoštevati predvsem, zakaj boste vozilo uporabljali. Za vsakodnevno mestno vožnjo, morda boste z njim odšli na daljša potavanja ali pa v njem prevažali svoje otroke? Če se odločate za nakup družinskega vozila, izberite Citroën Berlingo Multispace, ki vas ne bo razočaral.

Varna vožnja

Varnost vozila mora biti na prvem mestu, ne glede, ali se v njem vozite z družino ali sami. Vsi avtomobili so opremljeni z dodatki, ki zmanjšajo posledice v primeru prometne nesreče. Vendar vse bolj v ospredje prihajajo funkcije, ki pomagajo nesreče celo preprečiti. Družinska vozila Citroen so opremljena s funkcijami, kot so opozorilniki na vozila v mrtvem kotu, nenamerno menjavo voznega pasu in sistem za samodejno zaviranje v sili.

Sedeže lahko zložite

Če družinsko vozilo kupujete prvič, poskrbite, da bo dovolj veliko. Otrok bo postal starejši in njegove želje, kaj vse želi vzeti s seboj na pot, bodo rasle. Lahko se zgodi, da bodo njegove igrače ali kolo zapolnile cel prtljažni prostor. Ne pozabite tudi na morebitno povečanje družine, kar bo zahtevalo dovolj prostora v vozilu. Družinsko vozilo Citroen Berlingo Multispace je na voljo v dveh izvedbah različni velikosti, zato lahko izberete tistega, ki bolj ustreza vašim potrebam. S preklopnimi sedeži, ki jih lahko zložite, pa poskrbite za dodaten prostor, če ga potrebujete.

Novi Citroën Berlingo Multispace ima več funkcij za bolj udobno vožnjo

Vožnja mora biti udobna in kakovostna. Tako bodo trenutki, ki jih družina preživi v avtomobilu, nepozabni. Za otroško zabavo poskrbijo velika stekla, tudi strešno, ki omogoča, da otroci med vožnjo raziskujejo svet. S sodobnimi tehnologijami bo vožnja še bolj udobna in brezskrbna. Citroen Berlingo Multispace ima v ta namen razvito tehnologijo. Svoj pametni telefon lahko povežete z zaslonom na dotik v vozilu, ki zagotavlja večjo varnost in možnost zabavne družinske vožnje.

Družinsko vozilo mora biti varno, hkrati pa z dodatno ponudbo poskrbeti za udobje med vožnjo. Ni nujno, da na račun tega, pozabite na izgled avtomobila. Med Citroenovimi vozili je na voljo družinsko vozilo Citroen Berlingo Multispace, ki prinaša izrazit robusten dizajn, s številnimi barvnimi možnostmi pa lahko vsaka družina izbere zvoje svoj najljubši avtomobil.