O-STA

Kupujete vozilo za prosti čas?

Udobje in prostornost sta dve najpomembnejši lastnosti, ki ju mora imeti avto za prosti čas. Novi Citroën Berlingo Multispace ponuja vse, kar so njegovi predhodniki. Opremljen pa je z modernimi funkcijami, ki še izboljšajo izkušnjo potnikov.

Brezčasen dizajn avtomobila

Vozila za prosti čas morajo biti predvsem prostorna, da lahko vanj spravite vse potrebno za na pot, a kljub temu nuditi dovolj udobja vsem potnikom. Prednosti avtomobila Citroën Berlingo Multispace so:

· izčiščeni prostor za večjo prostornino,

· izjemna modularnost s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži,

· številna odlagalna mesta,

· večnamenska streha.

Vsi elementi novega modela avtomobila omogočajo udobno pot na dolge razdalje. Dodaten prostor omogoča tudi vetrobransko steklo, ki je zaradi boljše izkoriščenosti prostora pomaknjeno naprej. Na ta način v avtomobil pride še več svetlobe, ki skupaj s panoramsko stekleno streho zagotavlja dobro osvetljenost celotnega prostora. Streho je mogoče zastreti z električnim senčnikom in tako zmanjšati osvetlitev in manjši pritok naravne svetlobe v vozilo.

Udobna, a varna vožnja

Niso le funkcionalne lastnosti tiste, ki so pomembne pri izbiri avtomobila za prosti čas. Pomembno je, da so vozila opremljena tudi s tehnološkimi sistemi, ki olajšajo dolgo vožnjo in jo naredijo varnejšo in bolj zabavno.

Citroën Berlingo Multispace se lahko pohvali s kar 19 sistemi za pomoč pri vožnji. Voznika opozarja pri nenamerni menjavi voznega pasu, nadzira mrtvi kot, prepoznava prometne znake. Vožnja je za voznika bolj prijetna, predvsem pa varnejša za vse potnike.

Potniki se bodo med potjo zabavali tudi z digitalno tehnologijo, ki jo Citroënovo vozilo omogoča. Enostavno upravljanje poteka preko 8-palčnega zaslona na dotik. Preko njega poteka navigacija poti, ki naredi vožnjo bolj mirno. Preko zaslona lahko upravljate svoj mobilni telefon in ga povežete s povezavo Bluetooth.

Če izbirate vozilo za prosti čas, poskrbite za dovolj udobja med vožnjo. Glejte, da bo vozilo opremljeno tudi s sistemi za pomoč pri vožnji, ki vam bodo prišli še kako prav na dolgih poteh. Legendarni Citroën Berlingo Multispace v moderni različici združuje najboljše lastnosti preteklih generacij z modernimi posodobitvami.