O-STA

Trgovina Evitel, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, odslej v prenovljenih prostorih

Kamnik, 31. januarja - Trgovina Evitel v trgovskem centru Qlandia vas vabi v prenovljene in sodobno opremljene prostore. Za tiste, ki jih bodo obiskali do 7. februarja, so pripravili 20-odstotni otvoritveni popust na mobilne pakete Naj A, B in C Telekoma Slovenije.

"V novem letu smo s sodobno prenovo prostorov poskrbeli, da se uporabniki pri nas počutijo še prijetneje, poleg strokovnega in prijaznega pristopa naših svetovalcev pa lahko odslej preizkusijo tudi najnovejše mobitele različnih blagovnih znamk. Ob tem ponujamo še večji nabor dodatne opreme ter možnost brezplačnega plačila računov Telekoma Slovenije na plačilnem avtomatu, v novem NEO kotičku pa se lahko naši obiskovalci prepričajo tudi o napredni, a preprosti, uporabi rešitev za upravljanje televizije in pametnih naprav svojega doma," ob otvoritvi prenovljenih prostorov pravi direktorica podjetja Evitel Nataša Gerič Pal.

NEO je slovenskim uporabnikom prinesel popolnoma nov način iskanja televizijskih vsebin, saj lahko svoj najljubši TV-kanal odslej enostavno poiščete tako, da to poveste. Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati, ali enostavno le izgovorite naslov filma ali ime igralca oz. igralke. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program. Poleg vrhunske izkušnje televizije in ostalih vsebin vam NEO na enem mestu omogoča tudi preprosto upravljanje pametnih naprav vašega doma.

Trgovina Evitel, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel (etuiji, slušalke, zaščita za steklo ...) in še marsikaj. In če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili tudi to.

Trgovina je odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro ter v nedeljo od 9. do 13. ure. Za informacije jih lahko pokličete na številko 051 606 363 ali jim pišete na kamnik.evitel@siol.net. Vabljeni.