O-STA

Doživetja Šaleške doline zaokrožena v novem prodajnem katalogu

Velenje, 3. februar 2020 - Januarja 2020 je Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju s številnimi partnerji doline, regije ter širše okolice izdal nov prodajni katalog paketnih programov in doživetij. Katalog z atraktivno vsebino in strateško načrtovano strukturo predstavlja Velenje, Šoštanj in Topolšico kot pomembno turistično destinacijo.

Katalog je namenjen prodaji turističnih paketov in privabljanju turistov v našo dolino. Programi so prilagojeni posameznim ciljnim skupinam (parom, družinam, skupinam), še posebej zanimiva pa so edinstvena doživetja, ki so namenjena specialni javnosti. Nov katalog je že na voljo v slovenskem jeziku, v prihodnjih dneh pa bo na voljo tudi v angleškem, nemškem, srbskem in italijanskem jeziku. Katalog so izdali pod novo tržno znamko turizma Šaleške doline, ki jo bodo uporabljali tudi v vseh drugih komunikacijskih kanalih.

Prodajni katalogi so za potrošnike brezplačni in bodo na turističnih sejmih predstavljeni potencialnim gostom iz Slovenije in tujine. Kataloge bodo posredovali tudi po drugih kanalih, saj predstavljajo pomembno orodje za komuniciranje s poslovnimi javnostmi, turističnimi agencijami in operaterji, s katerimi zavod že sodeluje na različnih turističnih borzah, delavnicah in drugih srečanjih. Katalog je na voljo tudi na policah Turistično-informacijskega centra v Vili Bianci (Stari trg 3).

Prijazno vabljeni v Velenje!