O-STA

Družinsko vozilo Citroën - ga že poznate?

Vsak, ki kupuje družinsko vozilo, išče prostornost, predvsem pa uporabno izkoriščena mesta v avtomobilu. Citroën Berlingo ponuja to v najboljši verziji do sedaj. Ohranja vse adute prejšnjih generacij in je nadgrajen z boljšo tehnologijo in še več funkcijami.

Odlična izbira za prosti čas

Prostorno vozilo Citroën Berlingo je odlična izbira za kratke razdalje ali daljša potovanja. Na voljo sta dve izvedbi avtomobila glede na velikost, XL izvedenka se ponaša s prostornino kar štiri tisoč litrov. Udobni sedeži, vzemetenje in zvočna izolacija v novem avtomobilu Citroën Berlingo bodo poskrbeli za kakovostno vožnjo, za katero ne boste želeli, da se konča. Edinstveno izkušnjo med vožnjo nudi panoramska streha, ki izboljša osvetljenost v avtomobilu in poskrbi, da vožnja nepozabno doživetje.

Naj vas prepriča njegova funkcionalnost

Citroën Berlingo je prostoren, praktičen in ima optimalno izkoriščen prostor v vozilu. Od prejšnjih različic se razlikuje z najnaprednejšo tehnologijo. Sistemi za pomoč pri vožnji voznika opozarjajo na neprevidnosti in znake iz okolice, s čimer poskrbijo za varno in udobno vožnjo.

Prepričal vas bo z naslednjimi lastnostmi.

· V avtomobil lahko vstopate preko obeh strani, ki sta opremljeni z drsnimi vrati in omogočajo lažji vstop v vozilo.

· Preklopni zadnji sedeži omogočajo prevoz do 7 potnikov. Mogoče jih je individualno zložiti in se tako povsem poravnajo s tlemi vozila. S tem se še poveča prostor v vozilu, kadar ga potrebujete.

· Številna odlagalna mesta, ki v vozilu izboljšajo praktičnost.

· Večnamenska panoramska streha za boljšo osvetljenost avtomobila in nepozabno izkušnjo med vožnjo.

· Vožnja tovora, dolgega tudi tri metre (XL različica).

· Motor omogoča vožnjo v mestu ali bolj zahtevnih terenih in je prijaznejši do okolja.

· Napredna tehnologija, ki omogoča večjo varnost med vožnjo in poskrbi za povezavo s pametnim telefonom, da boste tudi med vožnjo lahko povezani z digitalnim svetom, ne da bi ogrožali svojo varnost.

· Nove barvne kombinacije karoserije in opreme za edinstven izgled vašega vozila.

Naj Citroën Berlingo poskrbi za nepozabno vožnjo.