O-STA

Mi2 - koncert in pivo

Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec bo 11. februarja 2020 ob 19. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec organiziral dogodek, ki dokazuje, da glasba povezuje.

Glasbena skupina Mi2 se bo predstavila z akustičnim koncertom, s katerim stopajo v 25. leto svojega delovanja. Med prijatelji poimenovani "dečki s Sotle" se z akustično različico koncerta v zadnjih letih pobližje in pristneje spoznavajo s svojim zvestim občinstvom.

Ob 25-letnici bodo za svoje poslušalce pripravili nov studijski album Črno na belem. Na koncertu bodo v akustični verziji zaigrali največje uspešnice, zagotovo pa bodo zaigrali tudi kakšno redkeje izvajano skladbo iz njihovega repertoarja.

Zavidljivo obletnico delovanja bodo na dogodku v Žalcu proslavili tudi z uradno predstavitvijo piva Mi2, ki ga je posebej zanje zvarila Savinjska pivovarna - Clef. Pivo Clef, ki se vari v Savinjski pivovarni Clef brewery, je že od vsega začetka povezano z glasbo tako prek svojega logotipa kot tudi mladega pivovarja Matevža, ki je s svojo skupino že vrsto let del lokalne glasbene scene.

Več informacij: Nastija Močnik, vodja programa kultura, T: 03 712 12 82 in 031 867 167

www.zkst-zalec.si