O-STA

Trgovina Infostyle Zagorje, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, zdaj v sodobno opremljenih prostorih

Zagorje ob Savi, 6. februarja - Trgovina Infostyle Zagorje, na Cesti Borisa Kidriča 3, vabi v prenovljene in sodobno opremljene prostore. Za tiste, ki jih bodo obiskali do 15. februarja, so pripravili 20-odstotni otvoritveni popust na mobilne pakete Naj A, B in C za obdobje 12 mesecev. Vse do 28. februarja pa uporabniki ob nakupu mobitela z vezavo za 24 mesecev prejmejo 30-odstotni popust na zaščitna stekla in torbice.

"V prenovljeni in sodobno opremljeni trgovini lahko uporabniki sedaj preizkusijo najnovejše mobitele različnih blagovnih znamk in preizkusijo NEO, ki je v domove prinesel napredno, a preprosto upravljanje televizije. Strokovni in prijazni svetovalci pa jim bodo z veseljem pomagali pri pravi izbiri paketov in storitev glede na njihove želje in potrebe," je ob otvoritvi prenovljenih prostorov povedala direktorica podjetja Andreja Črešnar Šum.

NEO je slovenskim uporabnikom prinesel popolnoma nov način iskanja televizijskih vsebin, saj lahko svoj najljubši TV-kanal odslej enostavno poiščete tako, da to poveste. Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati, ali enostavno le izgovorite naslov filma ali ime igralca oz. igralke. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program. Poleg vrhunske izkušnje televizije in ostalih vsebin vam NEO na enem mestu omogoča tudi preprosto upravljanje pametnih naprav vašega doma.

Trgovina Infostyle Zagorje, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel (etuiji, slušalke, zaščita za steklo ...) in še marsikaj. In če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili tudi to.

Obiščete jih lahko vsak delovnik od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. in 12. uro. Za kakršnekoli informacije pa so vam na voljo na telefonski številki (08) 201 79 63.

Vabljeni.