O-STA

Zagotovite si najlepši razgled na Alpe ali Ljubljanski grad

Končuje se gradnja nadstandardnih stanovanj v Šiški PECA

Iskanje stanovanj je danes v polnem zamahu. V Ljubljani nastajajo novi objekti, ki ponujajo še več možnosti za tiste, ki se odločate za nakup novogradnje. Nadstandardna stanovanja v dveh stolpnicah v Šiški so v zaključni fazi in bodo omogočala vselitev predvidoma že do poletja.

Energetsko učinkovita stanovanja

Peca je zasnovana kot nič-energijska stavba in je pridobila najvišjo oznako A energetske izkaznice. Ta gre predvsem na račun skrbno zasnovanega toplotnega ovoja, ki ga sestavlja 20 cm debela izolacija iz kamene volne in okna z višjo toplotno in zvočno zaščito. Posebna pozornost je bila namenjena preprečevanju toplotnih mostov in izgube toplote. Vsa stanovanja so opremljena z rekuperacijskim sistemom, ki zagotavlja svežino zraka v stanovanju brez izgube toplote. Za ogrevanje poskrbi sodoben sistem stanovanjskih toplotnih podpostaj, ki s pomočjo vročevoda poskrbi za ogrevanje vode in stanovanja preko talnega gretja. Za bolj vroče mesece pa so v vseh stanovanjih že vgrajene klimatske naprave, ki pa je verjetno sploh ne bo treba uporabljati, če bodo ostala okna zaprta.

Niso pozabili na vozila

Pozabite lahko na težavo z iskanjem parkirnega mesta. Stanovalce stolpnic Peca to vedno čaka v podzemni garaži. Vsakemu stanovanju bosta na razpolago najmanj dve parkirni mesti, ki si jih kupec lahko izbira glede na razpoložljivost. Večje število parkirnih mest je v dveh podzemnih etažah, do katerih bo mogoče dostopati preko treh dvigal v objektu. Na prvem mestu je varnost, za katero je v objektu Peca odlično poskrbljeno. Dostop do garaže bo mogoč le s kodirano kartico, tako da bodo do garaže dostopali le stanovalci.

Vselitev bo možna že poleti

Projekt PECA je v zaključni fazi, kar pomeni, da bodo čez nekaj mesecev stanovanja že pripravljena na vselitev, če bo vreme naklonjeno gradnji. Stolpnici se že nastavljata sončnim žarkom v svoji končni podobi, v notranjosti se stanovanja že dokončujejo. V spodnjih nadstropjih so stanovanja že dokončana, zgornja stanovanja pa pridno sledijo po etapah. Po končani gradnji bo namreč na lastnikih le še opremljanje, po katerem bo stanovanje pripravljeno na vselitev prvih stanovalcev.

Stanovanje po meri lastnika

Stanovanja PECA vključujejo vseh pet gradbenih faz in bodo z zaključkom projekta pripravljena na vselitev. Skupaj v sodelovanju s priznanim slovenskim izdelovalcem notranje opreme Alples so za svoje kupce pripravili ugodnosti pri opremljanju stanovanj s kakovostno in sodobno notranjo opremo. Z lastno notranjo opremo bo vsako stanovanje individualno in ustvarjeno po meri lastnika.

Marca bosta na voljo za ogled tudi dve opremljeni trisobni stanovanji, ki bosta kazali razkošnost bivanja in premišljeno razporeditev prostorov.

Na voljo je le še nekaj dvosobnih, trisobnih in štirisobnih stanovanj, ki se nahajajo v 14-ih nadstropjih. Preverite, katera so še na voljo, in prav mogoče je, da bo poleti stanovanje s pogledom na Alpe ali Ljubljanski grad že vaše.

Pobrskajte: www.peca-projekt.si

Pokličite: +386 (0)70 406 656

Ali pišite: prodaja@lanel-invest.net