O-STA

Velenje med finalisti za razvojni prodor 2020 v regiji

Velenje, 12. februar 2020 - Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, smo danes, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča, objavili javni natečaj, preko katerega bodo na podlagi prijav izbrani prostovoljke, prostovoljci in naj prostovoljna organizacija leta 2019 v Mestni občini Velenje. Natečaj je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si, poglavje Javne objave) in Mladinskega centra Velenje (www.mc-velenje.si, poglavje Izpostavljeno) ter bo odprt do 12. marca 2020. Naj prostovoljca in naj prostovoljno organizacijo bomo razglasili na prireditvi ob dnevu za spremembe, ki jo pripravljamo v petek, 3. aprila, ob 18. uri v Vili Bianci.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v dveh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let ter nad 30 let. Kot starostna meja bo upoštevana starost, dopolnjena v letu 2019. Javni natečaj je razpisan tudi za naziv naj prostovoljne organizacije v letu 2019 v Mestni občini Velenje. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev leta 2019 v Mestni občini Velenje, bo na podlagi prispelih prijav, odločala komisija. Priznanja za sodelovanje bodo prejeli vsi prijavljeni posamezniki in posameznice.

Prijazno vabljeni k sodelovanju! Promocija prostovoljstva je ključni namen tega natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in spodbuditi prostovoljsko delo. Zaradi boljše vizualizacije in izvedbe podelitve, vas naprošamo, da na elektronski naslov, skupaj s prijavnico, posredujete vsaj 3 fotografije v formatu jpg, ki predstavljajo prostovoljca oziroma vašo organizacijo.