O-STA

Telekom Slovenije je za navijače, ki si bodo v ZDA ogledali tekmo med Miami Heat in Dallas Mavericks, pripravil poseben zakup mobilnega prenosa podatkov

V Miamiju bo v petek, 28. februarja, na sporedu košarkarska tekma med ekipama Miami Heat and Dallas Mavericks, na kateri se bosta med seboj pomerila tudi slovenska zvezdnika v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Za ogled tekme v živo tudi tokrat med slovenskimi navijači vlada veliko zanimanje, zato je Telekom Slovenije za svoje naročnike mobilnih storitev tudi letos pripravil poseben zakup mobilnega prenosa podatkov. Naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije je tako za le 7 evrov na voljo zakup za 7 dni, ki vključuje 7 GB prenosa podatkov v omrežju T-Mobile USA.

Naročniki zakup vključijo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo 777 na številko 1918 (vklop zakupa nato še potrdijo tako, da pošljejo 777 DA). V Telekomu Slovenije za pravilno delovanje zakupa uporabnikom priporočajo ročno prijavo v omrežje operaterja T-Mobile USA.

Posebna ponudba velja od 21. 2. do 6. 3. 2020. V tem času lahko uporabniki ugodnosti zakupa prenosa podatkov izkoristijo večkrat; zakup je na voljo tudi poslovnim uporabnikom in uporabnikom ločenega računa.