O-STA

Pridružite se vseslovenski ekološko-humanitarni akciji zbiranja odpadnega papirja

Ustanova - Fundacija za pomoč slovenskim bolnim in revnim otrokom organizira vseslovenske ekološko - humanitarne akcije zbiranja odpadnega papirja.

V akcijo zbiranja odpadnega papirja pod imenom ¨STAR PAPIR ZA NOVO VESELJE¨ se je letos vključilo kar 124 osnovnih ter srednjih šol, vrtcev in fakultet iz celotne Slovenije z več kot 45.000 sodelujočimi otroci. Ker želimo s tovrstno zbiralno akcijo zbrati čim več papirja in s tem denarnih sredstev, s katerimi bomo lahko pomagali ubogim domačim družinam, katere je kruta usoda z boleznijo otroka in revščino pahnila na sam rob preživetja, vas prosimo, da nam pri tej akciji pomagate tudi vi. Prosimo vas, da z našim projektom zbiranja odpadnega papirja seznanite širšo javnost , predvsem za to, ker bo prav v tem tednu humanitarno - ekološka akcija dosegla svoj ¨vrhunec¨, ko bodo na Dan zemlje, v petek 22.4.2005, papir zbirali kar na 97 sodelujočih šolah, vrtcih in fakultetah�....

Še enkrat vas lepo prosimo, da nam z objavo informacije pomagate v akcijo vključiti še več potencialnih donatorjev papirja, da bomo z zbranimi sredstvi poleg sočutja in prazne prijateljske roke lahko našim nemočnim zlatim otročkom dali nekaj več kot le objem, poljub, stisk in čokolado. Da ne bomo staršem teh otrok delili le nasvete.

Če boste skočili na sprehod po naših spletnih straneh ( www.fzpo.org ), ki niso bogate, saj jih počasi, brezplačno in res izključno prostovoljno obnavljamo, boste našli vse podatke o papirni akciji, drugače pa smo vam za vse informacije dostopni na telefonu 031/268-322 .

Upamo, da boste v javnost posredovali informacijo o naši akciji, da bomo lahko tudi z vašo pomočjo zbrali čim več prepotrebnih sredstev - tokrat za naše bolne male angelčke, ki živijo tukaj, čisto blizu nas .Rodili so se tu, pri nas, v tem našem okolju, da nas opomnijo vedno in vedno znova, da nismo neranljivi, da moramo živeti v sožitju in si pomagati .