O-STA

Hitro zdravljenje vnetja nožnice

Izjemno pogosta težava žensk so vaginalne težave. Povzročajo izjemno neprijeten občutek, vendar je mogoče s hitrim začetkom zdravljenja stanje izboljšati in odpraviti neprijetne težave. Pri izbiri zdravila za zdravljenje glivične okužbe je pomembno, da deluje hitro in učinkovito, kot Lomexin.

Najpogostejši znaki vaginalne okužbe

Pri zdravljenju glivične okužbe nožnice se težave v vsakem trenutku poslabšajo in povzročajo več neprijetnosti. Prej kot se zdravljenje začne, večja je možnost za učinkovito odpravo okužbe. Zato je pomembno prepoznati prve znake, kot so srbenje, rdečica ali celo pekoč občutek zunanjega spolovila, izrazitejši izcedek iz nožnice, bolečina pri uriniranju in spolnih odnosih.

Kakšno zdravilo izbrati?

Če se pojavijo omenjeni znaki, je najbolje čim prej začeti z zdravljenjem. Pri glivičnih okužbah ni potrebno obiskati zdravnika, ampak učinkovito pomagajo zdravila brez recepta. Takšna so celo bolj priporočljiva, saj ga je mogoče dobiti hitreje, in sicer v lekarni takoj, ko se pojavijo prvi znaki. Pri mnogih zdravilih, ki jih je mogoče dobiti v ta namen, dajte prednost tistim z lokalnim delovanjem. Na ta način bodo hitreje dosegla mesto okužbe in bo učinek zdravljenja prej opazen.

Učinkovito zdravilo Lomexin

Eno takšnih zdravil je Lomexin. Njegove prednosti so:

· Namenjen je zdravljenju glivične okužbe nožnice in zunanjega spolovila.

· Je antimikotik širokega spektra z izrazitim fungicidnim delovanjem.

· Uporablja se lokalno, zato nudi hiter začetek delovanja.

· Nudi dolgotrajno zaščito in zmanjša verjetnost, da bi se glivična okužba ponovila.

· Lomexin je na voljo v lekarni brez recepta.

· Je preizkušeno zdravilo.

· Lomexin lahko uporabljajo ženske od 16 do 60 leta, nosečnice in ženske starejše od 60 let pa pod zdravniškim nadzorom.

10 % žensk za glivičnimi okužbami zbolijo vsaj štirikrat letno. Tveganje je mogoče zmanjšati s pravočasnim in učinkovitim zdravljenjem. Ne glede, ali za zdravljenje uporabljate Lomexin kapsule ali vaginalno kremo, se je potrebno zdraviti, dokler znaki ne izzvenijo. Če se stanje v enem tednu ne izboljša pa je potreben obisk ginekologa.