O-STA

Postani prejemnik aktualnih vsebin Mestne občine Velenje

Velenje, 25. marec 2020 - Zainteresirane občanke in občane, ki še niso naročeni na elektronske novice Mestne občine Velenje in bi želeli biti seznanjeni z aktualnim dogajanjem v občini, pozivamo, da nas o tem obvestijo. Za prejemanje obvestil Mestne občine Velenje lahko zainteresirani izpolnijo priložen obrazec, ki nam ga pošljejo nazaj na elektronski naslov info@velenje.si ali pa se prijavijo na prejemanje obvestil preko spletne strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (na dnu strani je prijava).

Če želite prejemati le tiskana obvestila (klasična pošta), nam posredujte le ime, priimek in naslov. Če želite elektronsko obveščanje, dopišite elektronski naslov. V ta namen vas prijazno prosimo, da nam čimprej vrnete spodnjo izjavo oz. privolitev, dopolnjeno z vašimi osebnimi podatki in podpisom.

Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za namen obveščanja o delu in aktivnostih občine. V vsakem trenutku lahko zahtevate, da se vaši osebni podatki izbrišejo. Prav tako imate pravico, da kadarkoli prekličete svojo privolitev, ki ste jo podali v zvezi z uporabo ali obdelavo vaših osebnih podatkov. V ta namen nam lahko vaš zahtevek kadarkoli pošljete elektronsko sporočilo z naslovom ODJAVA na naš e-naslov: info@velenje.si ali z navadno pošto na naslov MOV, Titov trg 1, Velenje.

Mestna občina Velenje v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zagotavlja ustrezno varovanje in zavarovanje osebnih podatkov občanov, ki med drugim zahteva vašo izrecno, nedvoumno in konkretno privolitev za pošiljanje.

Ostanimo zdravi! Ostanimo doma!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje