O-STA

Zdravljenje brez stranskih učinkov

Akupunktura je kitajska metoda zdravljenja, ki se uporablja že pet tisoč let in je učinkovita pri zdravljenju več kot 90 odstotkov bolnikov. Je varna oblika zdravljenja, saj ne prinaša stranskih učinkov in je široko sprejeta in potrjena s strani Svetovne zdravstvene organizacije. Gre za regulacijsko terapijo, saj se z zabadanjem sterilnih iglic ponovno vzpostavi ravnovesje v telesu, kar vodi do ozdravitve.

Potek akupunkture

Akupunktura temelji na ugotovitvi, da sta telo in psiha neločljivo povezana. Po našem telesu se pretaka energija po kanalih meridanih. Bistvo akupunkturnega zdravljenja je, da se odpravijo blokade tako, da energija lahko pravilno teče po našem telesu.

Pri terapiji se v akupunkturne točke, ki je po vsem telesu 900, zabadajo sterilne iglice. S tem se uravna pretok energije in vzpostavi ravnovesje, ki vodi do ozdravitve. Z akupunkturo se prekine dotok bolečinskih dražljajev v možgane in zato deluje protibolečinsko. Z metodo se iz možganov izločajo hormoni sreče, ki vplivajo na večjo sproščenost. Iglice v telesu ostanejo 10 do 20 minut, vendar pa je zabadanje popolnoma neboleče. Za učinkovitost zdravljenja je potrebno terapijo nekajkrat ponoviti.

Kdaj se odločiti zanjo?

Akupunktura neposredno odstrani blokade in telesno energijo postavlja v ravnovesje, zato je med vsemi metodami najbolj učinkovita. Na ta način poskrbi za pravilno delovanje vseh notranjih organov, zato je primerna za zdravljenje različnih bolezni. Z akupunkturo ozdravite migrene, glavobole, bolečine v sklepih in menstruacijskih bolečinah. Primerna je tudi za zdravljenje različnih alergij, nespečnosti, stresa, odvisnosti od kajenja, za hujšanje in splošen dvig imunske odpornosti organizma.

Akupunktura je učinkovita metoda zdravljenja, saj je z njo mogogoči doseči odlične rezultate pri zdravljenju. Predvsem pa je priporočljiva, ker zdravi celotnega človeka, ne odpravlja le simptomov, ampak pozitivno vpliva tudi na duševno zdravje posameznika.

W3B Zaupno | 1