O-STA

RRA - Regionalna agencija za Koroško poziva ponudnike nastanitvenih kapacitet Koroške, da stopimo skupaj in pomagamo!"

Spoštovani!

Čas, ko so razglašene krizne razmere, kot posledica pandemije COVID-19 je tudi čas, ko lahko pokažemo izjemno solidarnost med posamezniki, dokažemo, da smo turistični delavci v kriznih situacijah pripravljeni in zmožni stopiti skupaj ter želimo pomagati drug drugemu.

Na nas kot na eno izmed vodilnih turističnih destinacij, so se obrnili tudi iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT).

Vsi se zavedamo, da je nastala situacija alarmantna. Aktivno poteka sodelovanje s Civilno zaščito Republike Slovenije pri iskanju potencialnih nastanitvenih kapacitet, bodisi za bolnike, zdravstveno osebje ali posameznike, za katere bo uvedena karantena.

Vse ponudnike nastanitvenih kapacitet pozivamo, da svoje kapacitete ponudijo na razpolago, če le lahko (seveda ob povrnitvi stroškov, ki bodo nastali na osnovi pogodbe).

Za več informacij smo dosegljivi na e- naslovu: turizem@rra-koroska.si.

Izjemno pomembna je v teh kriznih časih solidarnost in medsebojna pomoč. Da zmoremo in znamo stopiti skupaj smo že velikokrat dokazali. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo tudi tokrat. Vse dobro vsem in ostanite zdravi!

Objava tudi na:
http://www.rra-koroska.si/si/aktualno/aktualno/2020/03/1542-RRA-Regionalna-agencija-za-Korosko-poziva-ponudnike-nastanitvenih-kapacitet-Koroske-da-stopimo-skupaj-in-pomagamo

Za sodelovanje in podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Prijazen pozdrav,

--

Anja Vajde
strokovna sodelavka na projektu

RRA Koroška d.o.o.
t: +386 (0)59 085 192 | m: +386 (0)41 323 293 | e: anja.vajde@rra-koroska.si

Meža 10 | SI-2370 Dravograd
www.rra-koroska.si
| www.facebook.com/rrakoroska