O-STA

Zdravljenje vaginalnega vnetja

Glivične okužbe so za večino žensk nenevarne. Pri skoraj vseh se pojavljajo v nezapleteni obliki, za katero niso potrebne skrbi. Vaginalno vnetje povzroča le izjemno neprijeten občutek, zato je potrebno zdravljenje. Zdravila, ki jih dobite v lekarni, bodo učinkovito odpravila simptome vaginalnega vnetja.

Obisk zdravnika ni potreben

Zdravljenje vaginalnega vnetja se razlikuje, ali ga povzročajo bakterije ali glivice. Glivično vnetje je bolj pogosto in tudi manj nevarno. Prepoznali ga boste kot srbečico in pekoč občutek, od bakterijskega vnetja pa se razlikuje po izcedku, ki je bel, grudičast in brez vonja. V takem primeru obisk zdravnika ni potreben. Zdravljenje poteka lokalno z antimikotiki, zdravili s protiglivičnim delovanjem. Lomexin kapsule in vaginalno kremo dobite v lekarni brez recepta. Pomembno je le, da z njihovo uporabo začnete čim prej, ko se pojavijo prvi simptomi vaginalnega vnetja. Obstaja možnost ponovitve, z uporabo kapsul ali kreme pa boste preprečili, da bi glivična okužba po določenem času zopet začela povzročati težave. Tudi če vam zdravila ne predpiše zdravnik, je nujno, da ste pri uporabi dosledni. Lomexin kapsule ali krema so namenjeni tridnevni uporabi. V večini primerov v tem času pride do izboljšanja.

Lomexin kapsule - prednosti

Vaginalno vnetje se lahko zdravi s pomočjo tablet, vendar so bolj priporočljiva zdravila z lokalnim delovanjem, ki se nanašajo direktno na mesto okužbe. Tako učinkovina hitreje doseže okužbo in omogoča takojšnje delovanje. Lomexin kapsule so izjemno učinkovite in priporočljive, saj nudijo številne prednosti:

· vsebujejo fentikonazolijev nitrat, ki deluje protiglivično,

· na voljo je v lekarni brez recepta, zato ni potreben obisk zdravnika,

· uporabljajo se lokalno na mestu okužbe, zato učinkovita takoj doseže vnetje,

· Lomexin kapsule omogočajo preprostejšo uporabo, saj so predhodno dozirane in pripravljene za vstavljanje v nožnico,

· na voljo so v dveh jakostih, 200 mg so pakirane po tri in se uporabljajo vsak dan tri dni zaporedoma, 600 mg pa se vstavi le enkrat in ima učinek do treh dni,

· uporabljajo jih lahko ženske od 16 do 60 leta, starejše ženske in nosečnice pa le pod zdravniškim nadzorom.

Blago obliko vaginalnega vnetja bodo Lomexin kapsule učinkovito odpravile. Če ne pride do izboljšanja, je mogoče Lomexin kapsule po treh dneh ponovno uporabiti. Če so simptomi še vedno prisotni po enem tednu, je nujen obisk zdravnika.

W3B Zaupno | 1