O-STA

UP FM - Informativni dan za podiplomski študij

Na Fakulteti za management Univerze na Primorskem bo jutri ob 17. uri potekal informativni dan za podiplomski študij. Tudi ta bo, kot je sedaj postala že navada, premaknjen v e-okolje ZOOM, kjer bodo predstavniki vodstva in predavateljev zainteresiranim predstavili letošnji povečani nabor programov.

Za študijsko leto 2020/2021 je namreč UP Fakulteta za management (v nadaljevanju UP FM) pripravila kar nekaj novosti in razširitev obstoječih programov. Tako je največjo spremembo doživel program MANAGEMENT, ki se sedaj širi v kar osem modulov (oz. področij), s katerimi želijo na fakulteti svoje študente bolj ciljno usmerjati v željeno področje udejstvovanja. Tako bo sedaj na UP FM možno študirati tudi MANAGEMENT V SODOBNI DRUŽBI, MANAGEMENT INDUSTRIJE 4.0, PODJETNIŠTVO, MARKETING, POSLOVANJE V DIGITALNEM OKOLJU, JEZIKE V POSLOVNEM OKOLJU, FINANČNO POSLOVANJE IN KADROVSKI MANAGEMENT.

Vsebinsko prenovljen in aktualiziran je tudi program PRAVO ZA MANAGEMENT, ki je edinstven v Sloveniji na svojem področju, saj podjetnikom in managerjem omogoča vpogled v pravne plati poslovanja. Izjemno popularnost v zadnjih letih žanje program MANAGEMENT TRAJNOSTNEGA RAZVOJA - edinstven interdisciplinaren študij, ki združuje kar štiri (4) članice Univerze na Primorskem (UP FM, UP FVZ, UP FHŠ in UP FTŠ-Turistica).

Se pa UP Fakulteta za management lahko pohvali tudi z najprestižnejšim programom dvojnega magisterija v sodelovanju z Moskovsko državno univerzo Lomonosov, s katero izvajajo program EKONOMIJA IN FINANCE. Ravno v tem tednu bo program zaključila že druga skupina študentov, ki so prvi letnik naredili v Kopru na matični šoli, v letošnjem študijskem letu pa so obveznosti opravljali v Moskvi (Rusija).

Prijave na informativni dan fakulteta sprejema TUKAJ. Zaradi lažjega spremljanja in poglobljenega pogovora s predstavniki programov priporočajo, da se prijavite za ZOOM video konferenco, lahko pa jih boste spremljali tudi preko družbenega omrežja Facebook.


Več o dogodku: http://www.fm-kp.si/dogodki/informativni_dan_za_podiplomski_studij_062020