O-STA

Virtualni mreženjski dogodek in priložnost za sklepanje novih projektnih partnerstev "B2B@EUSAIR FORUM 2021"

Koper - Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem, ki deluje pod okriljem Fakultete za management, kot član evropske podjetniške podporne mreže Enterprise Europe Network in glavni organizator mednarodnega virtualnega mreženjskega dogodka "B2B@EUSAIR FORUM 2021", organiziranega v okviru slovenskega predsedovanja EU makro-regionalni strategiji Jadranske in Jonske regije (EUSAIR), vabi raziskovalce, podjetja, raziskovalne ustanove, razvojne agencije in ostale k prijavi in aktivnemu mreženju z raziskovalno-razvojnimi organizacijami, univerzami, tehnološkimi parki in drugimi deležniki iz Jadransko-jonske regije, v luči sklepanja novih projektnih partnerstev za prihajajoče razpise programa HORIZON EUROPE in ostalih čezmejnih, regionalnih oz. transnacionalnih programov.

Mreženjski dogodek se bo odvijal v torek, 11. maja 2021, med 10. in 19. uro, prek spletne platforme za virtualno poslovno mreženje.

Glavna tematska področja:

  • Modra rast
  • Povezovanje regije
  • Kakovost in varstvo okolja
  • Trajnostni turizem

Za podrobnejše informacije glede posameznih subtematik glavnih tematskih področij obiščite spletno platformo B2B dogodka in si podrobneje oglejte R&D tematike.

Vsi zainteresirani si lahko ustvarite svoj prijavni profil na platformi in v tržnici (Marketplace), objavite svoje ponudbe in povpraševanja po projektnem sodelovanju.

Prijave za sodelovanje so že odprte, medtem ko boste od 20. aprila 2021 dalje lahko rezervirali sestanke z drugimi udeleženci. Na dan B2B dogodka bodo na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in izmenjavo idej ali predstavitev projektnih predlogov potencialnim partnerjem.

Udeležba na "B2B@EUSAIR2021" je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava. Virtualni B2B dogodek omogoča 20-minutna dvostranska srečanja glede na razpoložljivost sodelujočih ter interese in cilje vsakega udeleženca. S ciljem uspešnega mreženja med sodelujočimi, je zaželeno, da udeleženec ob registraciji opredeli poslovno, tehnološko ali projektno ponudbo oz. povpraševanje.

Program dogodka je na voljo tukaj.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na sodelavca Centra za razvoj in prenos znanj (CRPZ UP FM):

· Sebastjan Rosa: sebastjan.rosa@upr.si ali 05/663 77 87