O-STA

Synology je predstavil novi strežnik NAS DS420+

Ljubljana, 15. 7. 2020 - Podjetje Synology Inc. je danes predstavilo novi strežnik NAS DS420+ s štirimi režami za vgradnjo diskov. Namenjen je domačim uporabnikom in manjšim podjetjem ter omogoča nemoteno skupno rabo datotek, pretakanje videoposnetkov in upravljanje fotografij.

"Naprave serije Plus se ponašajo z odličnimi zmogljivostmi," je dejal Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje izdelkov v podjetju Synology. "DS420+ ima vgrajeni dve reži M.2 NVMe za predpomnilnik, ki omogoča izdatno povečanje hitrosti branja in zapisovanja ter IOPS za najpogosteje uporabljene podatke, posodobljeni procesor pa zagotavlja splošno povečanje računalniško intenzivnih zmogljivosti."

Delo opravi brez težav

Nadgrajena naprava iz serije Plus omogoča hitrejše in učinkovitejše delo, saj omogoča do 143% hitrejšo odzivnost aplikacij1 in več kot 15% izboljšanje zmogljivosti2 pri računalniško intenzivnih opravilih. Dve reži M.2- v primeru, ko sta zasedeni - sta rezervirani za predpomnilnik, kar izboljša zmogljivost branja in zapisovanja podatkov tudi do 20-krat.

Varnostno kopiranje je enostavno

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Skupna raba kadarkoli in kjerkoli

Ne glede na to, ali prenašate datoteke prijateljem ali urejate posnetke z visoko ločljivostjo, lahko serija Plus brez težav sinhronizira medije v različnih digitalnih napravah in operacijskih sistemih. V nastavitvah lahko izberete, ali so datoteke na voljo izbranim uporabnikom ali pa splošni javnosti.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..


DS420+

Procesor

Dual-Core

Intel® Celeron® J4025

Sistemski spomin

2 GB DDR4 - Nadgradljiv do 6 GB

Kapaciteta3

Do 64 TB

Reže za vgradnjo diskov V napravi / Skupno

4

Reže za predpomnilnik

2 x M.2 NVMe 2280

Omrežni vmesnik

2 x Gigabit RJ-45

Garancija

Do 5 let4



  1. Podatek o odzivnosti aplikacije temelji na izboljšanju povprečnega odstotka DS420 + v primerjavi s predhodnikom, kot je testirano v laboratorijih Synology.

  2. Podatki za povečanje zmogljivosti temeljijo na povprečnem izboljšanju odstotka za enoto DS420+ glede na predhodnika, preizkušeno v laboratorijih Synology. Preskusni predmeti vključujejo indeksiranje datotek v programu Synology Drive in indeksiranje fotografij v Synology Momentsih.

  3. Celotna kapaciteta je izračunana ob uporabi diskov s kapaciteto 16TB. Dejanska uporabna kapaciteta bo odstopala od idealne, glede na konfiguracijo in merske enote.

  4. 5-letna garancija je na voljo kot dodatni paket z EW201, dodatkom za dveletno podaljšano garancijsko storitev.

##


O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.