O-STA

Synology je predstavil nov strežnik DS920+

Ljubljana, 21. 7. 2020 - Synology Inc. je predstavil sistem za hrambo podatkov DS920+. Strežnik NAS je nadgradnja popularnega modela DS918+ in je bil izdelan za vrhunsko delovanje v domačem okolju ter v manjših podjetjih. Idealen je za opravljanje različnih nalog varnostnega kopiranja in sinhronizacije podatkov. Z bogatim naborom aplikacij in kakovostjo strojne opreme je DS920+ učinkovita in vsestranska možnost, da začnete graditi svoj zasebni oblak.

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Lastnosti DS920+:

  • 133% hitrejša odzivnost spletnih strani1.

  • 15% hitrejši pri računskih nalogah1.

  • Štiri reže za vgradnjo diskov, podpora za 9.

  • Do 144 TB skupne kapacitete hrambenega prostora2.

  • Dve reži za vgradnjo predpomnilnika M.2 NVMe SSD.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..

1. Podatki o zmogljivosti temeljijo na povprečnem odstotnem izboljšanju DS920+ v primerjavi s predhodnikom, preizkušenim v laboratorijih Synology. Izboljšanje odzivnosti, izmerjeno z učinkovitostjo odziva PHP spletnih strani in izboljšanjem računalniške uspešnosti, izmerjeno z indeksiranjem datotek v Synology Drive in indeksiranjem fotografij v Synology Moments. Povečanje zmogljivosti se lahko razlikuje glede na okolje, vrsto uporabe in konfiguracijo.

2. Kapaciteto hrambenega prostora v DS920+ je mogoče razširiti s pomočjo razširitvene enote Synology DX517, ki jo lahko kupite posebej.


##


O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.