O-STA

E-točka RŠS KOROŠKA - stičišče informacij za delodajalce in mlade o potrebah po kadrovskem štipendiranju v Koroški regiji

Regijska štipendijska shema Koroška (RŠS KOROŠKA) je v Koroški regiji med delodajalci in mladimi odlično uveljavljena že 5 let več kot desetletje...

Vendar RRA KOROŠKA d.o.o., kot inštitucija, ki se ukvarja s projekti spodbujanja regionalnega razvoja, želi v okviru projekta RŠS narediti korak več. Vzpostavili bomo stičišče informacij za delodajalce in mlade o potrebah po kadrovskem štipendiranju v Koroški regiji E-točko RŠS KOROŠKA.

Vse kar je potrebno storiti je, da delodajalci, ki željo pridobiti štipendiste in imajo proste potrebe po kadrovskem štipendiranju, izpolnijo kratko "neobvezujočo" prijavo na JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA PRIJAVO POTREB PO KADROVSKIH ŠTIPENDIJAH V ŠOLSKEM/ŠTUDIJSKEM LETU 2020/2021.

Javni poziv je objavljen na naslednji povezavi http://www.rra-koroska.si/si/stipendije pod rubriko Pozivi.

Proste potrebe delodajalcev po kadrovskem štipendiranju bomo brezplačno objavili na naši spletni strani pod rubriko E-točka proste kadrovske štipendije v Koroški regiji in o tem obveščali ciljno javnost.

Mladim želimo približati informacije o prostih potrebah po kadrovskem štipendiranju ter jih na ta način usmerjati pri poklicni izbiri. Delodajalcem pa pomagati pridobiti kader, ki ga v svoji dejavnosti potrebujejo.

Vse delodajalce Koroške regije vabimo k sodelovanju pri vzpostavitvi E- točke RŠS KOROŠKA - stičišče informacij za delodajalce in mlade o potrebah po kadrovskem štipendiranju v Koroški regiji.