O-STA

Synology C2 se širi v Severno Ameriko

Hramba podatkov je od sedaj na voljo na strežnikih v ZDA in v Nemčiji.

Ljubljana, 29. 7. 2020 - Podjetje Synology Inc. je objavilo odprtje novega podatkovnega centra v ameriškem Seattlu. Za nemškim Frankfurtom bo to druga lokacija, s katere bodo ponujali storitev varnostnega kopiranja podatkov Synology C2. Z novo lokacijo bodo razširili doseg storitve na trgih Amerike in Azije in tako uporabnikom ponudili izbiro pri lokacijihrambe njihovih podatkov.

"Večanje varnosti podatkov z varnostno kopijo v oblaku je vse večji trend, tako med zasebnimi kot poslovnimi uporabniki. Z novim podatkovnim centrom v Seattlu lahko ponudimo učinkovitejšo in lokalizirano izkušnjo našim uporabnikom v Ameriki in Aziji," je dejal Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje produktov Synology.

Synology C2 je zasnovan tako, da lastnikom naprav Synology nudi varen način za varnostno kopiranje podatkov v oblaku. Uporabniki C2 imajo zdaj možnost gostovanja njihovih podatkov v Frankfurtu ali Seattlu, pri čemer je vsako spletno mesto neodvisno in usklajeno z lokalnimi predpisi in zakoni.

"V zadnjih dveh letih je uporaba storitev Synology C2 po vsem svetu precej narasla. Odprtje novega podatkovnega centra bo uporabnikom omogočilo zaščito podatkov in hkrati lažje zagotavljanje skladnosti s predpisi in varnostnimi pravili, ki so povezani z lokacijo hrambe podatkov," je dejal Jia -Yu Liu, podpredsednik in vodja skupine za aplikacije pri Synology.


Synology C2 Backup ponuja, glede na želje uporabnikov, dve obliki najema:

Plan I nudi osnovne storitve, ki vključujejo:

  • Samodejno verzioniranje, do 11 verzij varnostnih kopij v zadnjih 30 dneh brez dodatnega plačila.

  • Verzioniranje se ne šteje v skupno porabo podatkov.

  • Prilagodljivo izbiro kapacitete hrambe s 100 GB, 300 GB ali 1 TB.

Plan II je naprednejši, z več storitvami:

  • Prilagodljiva politika izdelave varnostnih kopij in hrambe.

  • Deduplikacija podatkov za optimizirano uporabo hrambe.

  • ≥1 TB hrambenega prostora.

Novim naročnikom Synology C2 Backup ponuja 30-dnevno brezplačno poizkusno obdobje za testiranje vseh lastnosti storitve.

Za več informacij obiščite spletno stran Synology C2 Backup na naslovu: https://c2.synology.com/backup.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.