O-STA

Danes okrogla miza o prireditvenem odru in prostoru

Velenje, 26. avgust 2020 - V sklopu festivala Kunigunda bo danes ob 19. uri v Letnem kinu Velenje okrogla miza o novem prireditvenem odru in prostoru ob jezeru. Mladi si želijo izmenjavo mnenj, odgovornih, stroke in uporabnikov, ter širše razprave o novem objektu, ki nastaja ob jezeru in ki bo v prihodnje nudil prostor številnim dogodkom in prireditvam.

Goste bo pozdravil podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Na okrogli mizi, ki jo bo vodila Tina Felicijan iz Besedilnega ateljeja, bodo sodelovali vodja Urada za družbene dejavnosti Drago Martinšek, vodja Zavoda za turizem Franci Lenart, direktor Mladinskega centra Velenje Marko Pritržnik in Matevž Pevc iz podjetja Event service group.

Prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736
......................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.