O-STA

Do novih strank v gradbeništvu v času COVID-19

Ljubljana/Maribor, 9.september 2020 - MojMojster.net v času COVID-19 podpira podjetja in jim omogoča lažjo prilagoditev na nihanje povpraševanja na trgu ter načrtovanje novih poslov v času poostrenih ekonomskih pogojev.

Svetovna pandemija je poleg vsakdanjega življenja krepko pretresla tudi domači gradbeni trg, kar čutijo tako naročniki kot obrtniki. Odpuščanja zmanjšujejo kupno moč strank, zapiranje mej pa prekinja dobavne verige materialov, podaljšuje roke ter viša cene obrtnikov. Poleg tega težavam ni videti konca, saj že grozi jesenski val novih okužb. Kako lahko obrtniki v teh nemirnih časih izboljšajo poslovanje?

Z uporabo platforme MojMojster.net obrtniki pridobijo dostop do resnih strank, ki na dnevni ravni oddajajo povpraševanja za gradbene storitve od gradnje hiše, do urejanja okolice, vzdrževalnih del in več kot 200 drugih storitev. Vsak obrtnik se lahko brezplačno registrira in začne pridobivati povpraševanja po svojih storitvah. Pod eno streho je tako zbranih že preko 12.000 obrtnikov.

Sistem deluje tako, da vsak mojster vsak dan prejema obvestila o vseh ustreznih povpraševanjih, ki jih so jih oddali obiskovalci strani. Prav tako pa si obiskovalci profil obrtnika lahko tudi ogledajo in neposredno prosijo za povpraševanje. S tem je omogočen hiter in odziven gradbeni trg na katerem dobri obrtniki brez težav najdejo resne stranke. Tako so s pomočjo MojMojster obrtniki do danes izvedli že preko 100.000 projektov.

Obrtniki lahko MojMojster preizkusijo popolnoma brezplačno, z njim nadomestijo izpad strank in na lastni koži preverijo, kako dostop do digitalnega gradbenega trga koristi njihovemu poslovanju v tem nemirnem obdobju.

Kontakt:
MojMojster by Daibau
Eforma d.o.o.
Grega Pauko
grega@mojmojster.net
T: 00386 40 145 800
https://www.mojmojster.net/
https://www.daibau.at/