O-STA

KEBA je postala ekskluzivni dobavitelj naprav Honda Power Charger - originalnih polnilnih postaj za povsem električni Honda e.

Ko se srečata inovativno oblikovanje in prefinjena tehnologija

Za več informacij in fotografij obiščite: http://pressecenter.reichlundpartner.com/news-keba-named-exclusive-supplier-for-honda-power-charger---the-original-charging-station-for-the-all-electric-honda-e-?id=116228&menueid=2346&l=deutsch

Pred začetkom prodaje prve povsem električne Honde e, je bila družba KEBA imenovana za ekskluzivnega dobavitelja stenskih enot Honda Power Charger. Polnilno postajo so skupaj razvili v rekordnem času.

Pri iskanju partnerja za razvoj polnilne postaje se je Honda Access Europe NV odločil za družbo KEBA, ki je tehnološki strokovnjak na področju razvoja in izdelave iz Avstrije.

Po besedah Bruna Lambrechtsa, glavnega vodje prodajnega oddelka pri Hondi, je bil "postopek izbire zelo natančen in veseli nas, da sodelujemo s KEBA, ki je strokovnjak na področju inteligentnih polnilnih postaj."

Inteligentno in priročno polnjenje

Polnilna postaja je preprosta za uporabo in se lahko enostavno integrira v obstoječe tehnologije pametnih domov. Na voljo je v različnih modelih in oblikovana, da se brezhibno prilega vozilu, tako vizualno kot po funkcionalnosti. Lastnosti, ki naredijo polnjenje enostavno in varno.

"Kot Honda, tudi mi ves čas skušamo zagotoviti najvišji nivo tehnologije in smo navdušeni, da so nam pri Hondi izkazali takšno zaupanje. Našim partnerjem nudimo premijske inovativne rešitve," je dejal Gerhard Luftensteiner, direktor KEBA AG.

O KEBA Electric Mobility

KEBA je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev inteligentnih polnilnih postaj. S KeContact P30 lahko električna vozila polnite varno in zanesljivo. Zahvaljujoč različnim vmesnikom je možno tudi mreženje, zaradi česar je stenska omarica zelo inteligenten komunikacijski in nadzorni center.

www.keba.com/emobility

O KEBA

KEBA AG je bila ustanovljena leta 1968 in je mednarodna uspešna elektronska družba s sedežem v Linzu v Avstriji. Pod geslom "Avtomatizacija z inovacijami" KEBA že več kot 50 let razvija in izdeluje inovativne rešitve za avtomatizacijo najvišje kakovosti.

Vir fotografij: © Honda, ponatis brezplačen

Slike za tiskanje je možno prenesti na tej povezavi.

Kontakt:

Stefan Lanzinger

Marketing & komumnikacije o elektronski mobilnosti

KEBA AG

Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Austria

Mobilni telefon: +43 664 80709-74036

Email: lzr@keba.com