O-STA

KEBA med vodilnimi proizvajalci stenskih polnilnih postaj v Evropi

Linz - Podjetje KEBA se uveljavlja kot eno največjih ponudnikov polnilnih rešitev za hibridna in električna vozila z več kot 250.000 prodanimi stenskimi polnilnimi postajami. "KEBA ustvarja inteligentne in trajnostne rešitve polnjenja ter je tako strokovnjak v cvetoči industriji," je dejal Christoph Knogler, glavni izvršni direktor oddelka za energetsko avtomatizacijo pri podjetju KEBA. KEBA AG je avstrijski strokovnjak na področju avtomatizacije, njegov oddelek za avtomatizacijo energetike pa se posveča polnilnim postajam in sistemom za nadzor ogrevanja.

Več kot desetletje uspeha

KEBA pa ni le uveljavljen ponudnik rešitev za polnjenje. Podjetje uspešno posluje v tem sektorju že več kot 10 let in je tako pionir na področju polnilne infrastrukture za hibridna in električna vozila.

Več kot 250.000 stenskih polnilnih postaj - iz Avstrije povsod po svetu

Število do sedaj proizvedenih polnilnih postaj je znak uspešnega razvoja oddelka za električno mobilnost podjetja KEBA: na začetku leta 2021 je bil dosežen pomemben mejnik 250.000 stenskih polnilnih postaj, kar je podjetje uvrstilo med največje proizvajalce stenskih polnilnih postaj v Evropi. Proizvodnja postaj poteka v Linzu v Avstriji.

O KEBA Electric Mobility

KEBA je eden vodilnih proizvajalcev inteligentnih polnilnih postaj na svetu. Podjetje, ki je avstrijski strokovnjak na področju avtomatizacije, se je pojavilo na trgu električne mobilnosti pred desetimi leti, kar ga uvršča med pionirje stenskih polnilnih postaj. Postaja KeContact P30 omogoča varno in zanesljivo polnjenje električnih avtomobilov. Različni vmesniki omogočajo povezavo v omrežje, kar stensko polnilno postajo pretvori v izjemno inteligenten center za komunikacije in nadzor.

www.keba.com/emobility

Kontakt:

Stefan Lanzinger
Trženje in komunikacije KEBA Energy Automation


KEBA AG
Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Avstrija
Telefonska št.: +43 664 80709-74036
E-pošta:lzr@keba.com

www.keba.com/emobility