O-STA

Mikrocop pomaga finančni panogi pri digitalizaciji procesov za boljšo uporabniško izkušnjo

V podjetju Mikrocop ta teden pripravljajo spletni seminar, ki se bo odvil 22. oktobra 2020 ob 11.00, na katerem bodo pomagali finančni panogi uspešno razvozlati izzive, s katerimi se srečujejo pri uvajanju digitalnih tehnologij. Omenjena tehnologija namreč spreminja poslovanje in omogoča podjetjem, da se še bolj približajo potrebam in navadam strank ter tako povečajo njihovo zadovoljstvo. Tudi finančna panoga iz teh trendov ni izvzeta, čeprav je v očeh javnosti morda pogosto videna kot bolj tradicionalna. Razmere na trgu potrjujejo, da tehnološko zelo hitro napreduje in lahko z digitalno preobrazbo ogromno pridobi. Strokovnjaki v Mikrocopu so tako najbolj usposobljeni na tem področju, saj imajo kot IT podjetje ravno na tem področju ogromno izkušenj.

Na seminarju bo predavatelj Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGE, predstavil, kako lahko banke, zavarovalnice, leasing hiše ter druge organizacije in podjetja iz finančne panoge s pravimi koraki in orodji izkoristijo priložnosti za prilagajanje ponudbe in nadgradnjo uporabniške izkušnje. Govoril bo tudi o tem, kako lahko z optimizacijo in digitalizacijo procesov omogočijo strankam večje vključevanje v poslovne procese. "V tem času negotovosti drugače kot digitalno namreč sploh ne moremo več uspešno poslovati. Poleg povečanja učinkovitosti je tako ključen razlog za optimizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov ravno boljša uporabniška izkušnja," je pred dogodkom dejal Ivo Vasev.

"Finančni sektor je bil namreč eden prvih, ki se je zavedel pomena podatkov o navadah njihovih strank, zato bomo na seminarju detektirali tudi ključne priložnosti za bolj kakovostno vključevanje strank v poslovne procese," še dodaja Vasev. Podatki in njihova ustrezna obdelava finančnim institucijam lahko pomagajo pri izboljšanju poslovne strategije kot ustvarjanju boljših odnosov s strankami.

Prijava na seminar je mogoča na naslednji povezavi: https://attendee.gotowebinar.com/register/8217971317964020750