O-STA

Brezplačna medicinska pomoč na daljavo

V zasebnem Nevrorehabilitacijskem centru ITERO d.o.o. so se odločili, da v času omejenega dostopa do zdravstvenih storitev pomagajo po svojih močeh. Organizirali so brezplačen posvet z zdravnikom na daljavo. Zdravniki bodo na voljo za posvet pri zdravstvenih težavah oziroma vas bodo usmerili k pravim ukrepom. Ker vseh težav s posvetom na daljavo ni možno rešiti, vas bodo, ko bo to potrebno, usmerili tja kjer boste dobili ustrezno dodatno zdravstveno pomoč.

Za posvet so na voljo: zdravnik družinske medicine, specialist ortopedije, specialist nevrologije, diplomirani fizioterapevt, diplomiran kineziolog in diplomirana medicinska sestra

Prepričani so, da lahko na ta način hitro in učinkovito marsikomu lahko pomagajo. Storitev opravijo brezplačno. S tem želijo po svoji možnosti prispevati k vzdržnosti našega zdravstvenega sistema.

Na brezplačni posvet na daljavo se je možno naročiti preko elektronske pošte na info@itero.si ali telefonskega klica vsak delovni dan med 8 in 11 uro na številko 064/145 506. Posvet se lahko opravi s telefonsko ali video povezavo.

Pripravil: Janez Platiše