O-STA

Mikrocop na okrogli mizi s Saro Isakovič in strokovnjaki o novi realnosti poslovanja

Podjetja se že dolgo niso srečala s tako intenzivnimi spremembami v takem obsegu kot smo jim priča v trenutni situaciji. Sicer se ljudje že dolgo zavedamo, da so spremembe edina stalnica, a ko se soočimo s tako resnostjo razmer, so zagotovo še kako dobrodošli nasveti izkušenih. Ker je ravno digitalizacija področje, v katerem je doma podjetje Mikrocop, so se odločili povezati svoje specializirane strokovnjake in zanimive zunanje strokovnjake. K sodelovanju so povabili tudi Saro Isaković, ki jo poznamo tudi kot zagovornico pozitivne psihologije, s pomočjo katere se lahko naučimo boljšega obvladovanja našega uma in posledično lažjega prilagajanja na spremembe. Vsi zanimivi govorniki bodo predstavili številne uporabne rešitve in nasvete na digitalni okrogli mizi, 10. decembra ob 13h.

Na brezplačni spletni okrogli mizi z naslovom Ko nas spremembe ženejo naprej bodo tako sodelovali predstavniki podjetij Sparkasse, CorpoHub in Mikrocop, kjer bodo govorili o svojih pogledih na izredne razmere, pristopih k novi realnosti poslovanja, izkušnjah z digitalizacijo poslovanja kot enem od nujnih korakov na poti nadaljnje rasti, o motivacijskih strategijah in agilnem delu.

Nenadne spremembe so postale stalnica, ki zaznamuje trenutno turbulentno obdobje. Agilno prilagajanje, težnja k izboljšavam, napredek v miselnosti, pristopih in tehnologiji je kombinacija, ki podjetjem kljub na videz nepremagljivim izzivom, omogoča razvoj in rast, so na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj prepričani v podjetju Mikrocop.

Organizatorji vabijo k spremljanju zanimive izmenjave mnenj in izkušenj gostov iz različnih poslovnih področij, kjer bodo sodelovali naslednji gostje:

· Sara Isaković - olimpijka, psihologinja in podjetnica, ki se zavzema za zdrav način življenja in spodbuja mentalno in fizično kondicijo za dobro počutje in odpornost v današnjem življenju polno nenadnih sprememb.

· Luka Brazda -izkušnje si je nabiral tako v banki kot v fintech industriji. Na področju razvoja aplikacij se počuti domače, ta njegova prva ljubezen pa je prerasla v strast na področju celostne optimizacije poslovnih procesov.

· Voranc Kutnik - trener agilnega dela in metod vodenja v podjetju, partner v podjetju CorpoHub, zagovornik medsebojnega sodelovanja, odprtega dialoga in razvoja agilne miselnosti za boljše prilagajanje spremembam.

· Ivo Vasev - produktni vodja platforme InDoc EDGE za upravljanje informacij v Mikrocopu. Zavzeto išče odgovore na izzive digitalne preobrazbe, se posveča uporabniški izkušnji in novim načinom za realizacijo digitalnega potenciala podjetij.

Spletno okroglo mizo pa bo vodil:

Matej Prapotnik - pomočnik direktorja Radia Slovenija, ki skrbi za digitalne storitve, predvsem razvoj spleta in podkastov, pred tem pa dolgoletni radijski voditelj in novinar na Valu 202, kjer je pokrival znanost in tehnologijo.

Prijava na brezplačno spletno okroglo mizo: https://attendee.gotowebinar.com/register/5524038088386675213