O-STA

Mikrocop podjetja popelje do digitalizacije poslovanja z zunanjim vložiščem

Najšibkejši člen v poslovanju skoraj vsake organizacije je pogosto ravno upravljanje prejete in izhodne pošte. Upravljanje papirnega vložišča povzroča zamude, dviguje stroške dela in otežuje komunikacijo med sodelavci in poslovnimi partnerji. To postaja še toliko večja težava v času epidemije, ko večina opravlja svoje delo na oddaljenih lokacijah. V slovenskem IT podjetju Mikrocop so tako pripravili nekatere rešitve. Na brezplačnem spletnem seminarju, v četrtek, 11. marca 2021, ob 11. uri jih bosta predstavila strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, Anton Gazvoda in koordinator tehnologije, Miha Škrabar. Pojasnila bosta potek brezskrbne predaje vložišča zunanjemu partnerju in razložila prednosti digitalizacije poslovanja. Naslovila bosta ključne izzive in predstavila najboljše prakse pri uvedbi zunanjega vložišča.

V podjetju Mikrocop, ki že številnim organizacijam zagotavlja celovite storitve zunanjega upravljanja papirnega vložišča in rešitve na lastni platformi InDoc EDGE, imajo tako že ogromno izkušenj in dolgoletno tradicijo. "Ob zagotavljanju potrebne ravni informacijske varnosti in skladnosti poslovanja (pri čemer ne smemo pozabiti na dokumente, ki pogosto vsebujejo izjemno občutljive osebne in poslovne podatke), lahko zaposlene preusmerimo v doseganje večje dodane vrednosti z osredotočanjem na svojo osnovno dejavnost, hkrati pa s poslovno dokumentacijo upravljamo iz druge lokacije - iz pisarne ali od doma," pojasnjujega strokovnjaka.

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z analizo poslovnih procesov in z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000. Pozna številne primere dobrih praks, ki so podjetjem iz različnih dejavnosti olajšala delo z dokumenti in poslovnimi procesi ter povečala učinkovitost poslovanja.

Miha Škrabar je koordinator tehnologije, kjer se rešujejo izzivi digitalizacije, zajema podatkov, urejanja in hrambe fizičnega gradiva. Sočasno nastopa tudi v vlogi koordinatorja področja storitev, kjer se odvija ključni člen digitalizacije: zajem in dokumentov in podatkov. V podjetju Mikrocop ima 15 let izkušenj, verjame v široko znanje, nenehno učenje, proaktivnost ter strokovno in predano ekipo sodelavcev, s katero sledi poslanstvu področja, da analogno postane digitalno.

Prijava na brezplačen spletni seminar