O-STA

Prireditev Športnik leta prestavljena na splet

Velenje, 25. maj 2021 - Športna zveza Velenje v sodelovanju z Mestno občino Velenje že tradicionalno vsako leto organizira prireditev Športnik leta. Ker je bilo preteklo leto za vse nas precej drugačno, smo letošnjo razglasitev Športnik leta 2020 v Mestni občini Velenje prestavili na splet. Premiera bo danes ob 20. uri na povezavi https://youtu.be/4FlTfBiTdDc, objavljena bo tudi na Facebook profilih Mestne občine Velenje in Športne zveze Velenje.

Mestna občina Velenje bo v letošnjem letu namenila skoraj 540 tisoč evrov za sofinanciranje letnega programa športa. V primerjavi z lanskim letom smo za nadpovprečne športne dosežke namenili dodatnih 100 tisoč evrov.

S tradicionalno prireditvijo Športnik leta se želimo zahvaliti prav vsem, ki so v tem nenavadnem letu, polnem novih izzivov in ovir, vztrajali in ostali motivirani ter kljub težkim razmeram ohranjali šport pri življenju.

V okviru današnje prireditve bodo svojo športno zgodbo delili najboljši športniki in športnice velenjskih športnih klubov, ki praktično že živijo svoje sanje in so tako eden največjih promotorjev tako Velenja kot tudi Slovenije v svetu.

Prireditev so s svojimi prispevki soustvarili Peter Poles, Uroš Kuzman z Andrejem Hočevarjem ter športniki in športnice na čelu z Janjo Garnbret, Anito Horvat, Jernejo Smonkar in Dinom Subašičem.

Pred nami je drugačna, zanimiva, zabavna in predvsem športna prireditev z obilo navdihujočih športnih zgodb.

Spremljajte nas na Facebook profilu in Youtube kanalu!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje