O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco

Spoštovane novinarke in novinarji,

vljudno vabljeni na novinarsko konferenco pred 27. kolesarsko dirko Po Sloveniji, ki bo v sredo, 2. junija 2021, ob 11. uri na Starem gradu Celje.

27. mednarodna kolesarska dirka Po Sloveniji bo letos na sporedu med 9. in 13. junijem. Celje bo v središču kolesarske javnosti v četrtek, 10. junija, ko bo cilj na Starem gradu Celje. Tisti dan bo start v Žalcu, etapa pa bo potekala še čez Braslovče, Velenje, Šoštanj, Vransko, Šentjur in Štore. Po vzponu čez Svetino na Celjsko kočo bo sledil spust v Celje in nato zaključni vzpon na Stari grad Celje.

Na novinarski konferenci bodo govorili župan Mestne občine Celje Bojan Šrot, direktor dirke Po Sloveniji Bogdan Fink, direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Maja Pak, župan Občine Žalec Janko Kos, župan Občine Šentjur mag. Marko Diaci, župan Občine Štore Miran Jurkošek, župan Občine Vransko Franc Sušnik ter župan Občine Braslovče Tomaž Žohar.

Vljudno vas prosimo, da vaš prihod potrdite do torka, 1. junija 2021, na naslov: odnosizjavnostmi.ZCC@celje.si.

Hkrati vas naprošamo, da vprašanja za udeležence srečanja posredujete vnaprej na elektronski naslov odnosizjavnostmi.ZCC@celje.si najkasneje do torka, 1. junija 2021, do 12. ure. Odgovore na vprašanja bomo prilagodili časovnemu okviru, ki bo na voljo.

Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Kristijan Erjavec

referent za promocijo in komuniciranje z zainteresiranimi javnostmi

ZAVOD CELEIA CELJE

Krekov trg 3

3000 Celje

Slovenija

gsm: 00386 51 681 997

t: 00386 428 79 41

@: kristijan.erjavec@celje.si