O-STA

Poleti vožnja s Kameratom ne bo možna vsak dan

Sporočilo za javnost

Velenje, 22. junij 2021 - Zaradi poletnih dopustov in drugih aktivnosti Mladinskega centra Velenje poleti Kamerat ne bo vozil vsak dan. Tako vožnja s Kameratom ne bo možna od vključno 28. junija do vključno 13. julija in v času od vključno 26. julija do vključno 2. avgusta. Prosimo za razumevanje.

Brezplačni prevozi so namenjeni starejšim od 65 let ter gibalno oviranim občankam in občanom Mestne občine Velenje, ki nimajo drugih možnosti prevoza. S Kameratom upravlja Mladinski center Velenje, vozijo pa ga prostovoljci Udarnika Mladinski center Velenje.

Osebe, ki bodo koristile storitve prevozov, morajo uporabljati obrazne maske in sedeti na zadnjih sedežih, na voljo bo tudi razkužilo. Voznik pa bo poskrbel za razkuževanje avtomobila in zračenje, zato bo med posameznimi prevozi pol ure premora in tudi dnevno bo opravljeno le do 5 prevozov. Uporabnike prosimo za razumevanje in tudi, da, zaradi epidemioloških razmer, vožnjo s Kameratom koristijo res v primerih, ko nimajo nobene druge možnosti.

Za lažjo organizacijo prevozov je sicer potrebno vsak prevoz najaviti na telefonski številki 080 15 70 vsaj 3 dni preden je prevoz potreben. Klice sprejemamo od ponedeljka do četrtka od 8. do 15. ure in ob petkih od 8. do 13. ure. Klicni center smo vzpostavili v Uradu za družbene dejavnosti Mestne občine Velenje. Prevozi se izvajajo ob delavnikih med 7.30 in 15.30 na relaciji Šaleške doline (zdravstveni dom, lekarna, banka, Bolnišnica Topolšica ...).

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
mag. Maša Kočevar
Kabinet župana
T: 03 8961 546