O-STA

Popeyes® širi ikonično znamko restavracij v Romunijo

Širitev predstavlja prvi večji prihod blagovne znamke v Vzhodno Evropo

BUKAREŠTA, Romunija--(BUSINESS WIRE)-- Znamka Popeyes® in podjetje Sterling Cruise danes z navdušenjem oznanjata nov ekskluzivni sporazum o razvoju, ki bo okrepil prisotnost znamke Popeyes v Romuniji, saj se bo zavezal k odprtju 90 restavracij v prihodnjih desetih letih. To bo prvi prihod te verige restavracij v regijo.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno besedilo na: https://www.businesswire.com/news/home/20211028005370/en/

"Veseli nas, da lahko delimo veliko novico iz Romunije, kjer smo napovedali ambiciozne načrte, da v državo pripeljemo eno najbolj priljubljenih restavracij z ocvrtim piščancem na svetu," je povedal David Shear, predsednik oddelka za mednarodne trge podjetja Popeyes Louisiana Kitchen. "Popeyes je ena najbolj hitro rastočih blagovnih znamk restavracij v ZDA. Naš prihod v Romunijo ponazarja našo zavezanost temu, da bi nudili značilno mešanico začimb, okusov in izkušenj še večjemu številu gostov vsem svetu."

Ta sporazum pomeni nadaljevanje načrtov za širitev Popeyes v Evropi, kjer je blagovna znamka restavracij že prisotna v Španiji in Švici, še letos pa naj bi se pojavila tudi v Veliki Britaniji. Romunski ljubitelji piščanca se lahko kmalu veselijo svetovno znanih izdelkov Popeyes, vključno z značilnim piščančjim sendvičem in drugimi izdelki te znamke. Podjetje Popeyes se že skoraj 50 let drži istega recepta; slavni ocvrti piščanec se marinira vsaj 12 ur, ročno se ga potolče in panira, nato pa se ga počasi cvre do popolnosti z uporabo lastne tehnike cvrtja. Za jedilnik skrbi lastna ekipa strokovno usposobljenih kuharjev, ki se zavzemajo za spoštovanje preteklosti ter so hkrati inovativni, kar se tiče okusa, hrane in tradicije ameriške zvezne države Louisiane.

"Zelo smo ponosni, da bomo v Romunijo pripeljali slavno znamko Popeyes. Naši gosti bodo oboževali ikonično izkušnjo Popeyes in odličnega piščanca, ki je proslavil to podjetje po celem svetu," je dejal tiskovni predstavnik podjetja Sterling Cruise. "Poleg tega pa bo ta nov prihod na trg prispeval k romunskemu gospodarstvu, saj bo ustvaril več sto novih služb v naslednjih letih. Ne bi mogli biti bolj navdušeni."

Poleg okusne hrane je Popeyes zavezan tudi temu, da nudi gostom najboljšo izkušnjo v svojem razredu, tako v restavracijah kot na spletu. Znamka v Romunijo prinaša svojo vodilno digitalno izkušnjo na trgu s poudarkom na čim bolj enostavnem naročanju hrane. Restavracije Popeyes bodo imele digitalne zaslone za naročanje, mobilno naročanje, strežbo za mizami in dostavo, tako da bodo gostje lahko udobno naročali in uživali v okusni hrani Popeyes, kakor jim najbolj ustreza.

Sterling Cruise je skupina restavracij z več blagovnimi znamkami, ki je bila ustanovljena leta 2014 in trenutno upravlja skoraj 40 restavracij po celi Romuniji. Prva restavracija Popeyes v Romuniji se bo predvidoma odprla leta 2022.

O Popeyes®

Podjetje Popeyes® je bilo ustanovljeno leta 1972 v New Orleansu in ima več kot 45-letno zgodovino in kulinarično tradicijo. Popeyes® odlikuje edinstven jedilnik v neworleanškem slogu z začinjenim piščancem, piščančjimi kračami, ocvrtimi kozicami in drugimi regionalnimi izdelki. Zaradi strasti do louisianske dediščine in okusne pristne hrane je veriga Popeyes® postala ena največjih svetovnih restavracij za hitro prehrano s piščančjim mesom z več kot 3.300 restavracijami v ZDA in po svetu. Če želite izvedeti več o blagovni znamki, obiščite spletno stran znamke Popeyes® na naslovu www.popeyes.com ali nam sledite na Facebooku, Twitterju in Instagramu.

O Restaurant Brands International Inc.

Restaurant Brands International Inc. ("RBI") je eno največjih svetovnih podjetij za restavracije s hitro prehrano z več kot 34 milijardami ameriških dolarjev prodaje in več kot 27.000 restavracijami v več kot 100 državah. Podjetje RBI ima v lasti tri od svetovno najbolj znanih in ikoničnih blagovnih znamk restavracij s hitro prehrano - TIM HORTONS®, BURGER KING® in POPEYES®. Te neodvisno upravljane blagovne znamke že več kot 45 let služijo svojim gostom, franšizojemalcem in skupnostim. Če želite izvedeti več o podjetju RBI, obiščite njegovo spletno stran na naslovu http://www.rbi.com

Napovedne izjave

To sporočilo za javnost vsebuje nekatere napovedne izjave in informacije, ki so usmerjene v prihodnost in odražajo trenutna prepričanja in pričakovanja vodstva glede prihodnjih dogodkov, pobud in uspešnosti poslovanja ter se nanašajo samo na datum tega sporočila. Te izjave o prihodnosti niso jamstvo za prihodnjo uspešnost in zajemajo številna tveganja in negotovosti. Te izjave o prihodnosti med drugim vključujejo izjave o naših pričakovanjih glede sposobnosti podjetja Popeyes, da v prihodnjih letih odpre [90] restavracije v Romuniji; naših pričakovanjih, da bomo v prihodnjih letih ustvarili več sto delovnih mest; naših pričakovanjih glede sposobnosti, da v Romunijo prinesemo vodilno digitalno izkušnjo na trgu, in naših pričakovanjih glede sposobnosti ponovitve naše uspešne mednarodne formule za romunske goste. Dejavniki, zaradi katerih bi se lahko dejanski rezultati bistveno razlikovali od pričakovanj družbe RBI, so podrobno opisani v dokumentih, ki jih je družba RBI posredovala ameriški Komisiji za vrednostne papirje in kanadskim regulativnim organom za vrednostne papirje, kot so letna in četrtletna poročila ter tekoča poročila na obrazcu 8-K, in vključujejo naslednja tveganja: tveganje, povezano z našo sposobnostjo uspešnega izvajanja domače in mednarodne strategije rasti, in tveganja, povezana z mednarodnim poslovanjem; tveganja, povezana z našo sposobnostjo konkuriranja na domačem in mednarodnem trgu v zelo konkurenčni panogi; svetovne gospodarske ali druge poslovne razmere, ki lahko vplivajo na željo ali sposobnost naših strank za nakup naših izdelkov; naš odnos z našimi franšizojemalci in njihov uspeh ter tveganja, povezana z našim v celoti franšiznim poslovnim modelom; učinkovitost naših programov trženja in oglaševanja ter podpora franšizojemalcev tem programom. Razen v skladu z veljavno zakonodajo nismo dolžni posodobiti teh izjav o prihodnosti zaradi novih informacij, poznejših dogodkov ali okoliščin, spremembe pričakovanj ali kako drugače.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211028005370/en/

Kontakti

Heather McIntyre
Mediainquiries@popeyes.com

Vir: Popeyes

Multimedija

Popeyes® bo širil ikonično blagovno znamko restravracij v Romunijo. (Foto: Business Wire)

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.