O-STA

Filmi, ki jih morate doživeti v vsej njihovi veličini

Ste ljubitelji dobrih filmov in so vam poleg vsebine pomembni tudi izjemni vizualni učinki? Da doživite film v vsej njegovi vizualni razsežnosti, vam ni treba iti v kino. S televizorjem UHD 4K A7G Hisense si lahko prepričljivo kinematografsko izkušnjo pričarate kar v udobju svojega kavča. Osupljiva tehnologija barv s kvantnimi pikami omogoča prikaz več kot milijardo živobarvnih odtenkov. Tehnologija Dolby Vision poskrbi za bolj dinamične slike z živimi barvami, kar omogoča tudi bolj realistično doživljanje dogajanja na ekranu. Vrhunsko kakovost slike pa dopolni še tehnologija 4K HDR, s pomočjo katere vidimo štirikrat več podrobnosti v primerjavi s celovito rešitvijo HDR.

Ob takšni kakovosti slike se lahko hitro zalotimo, da pred TV ekranom preživimo kar nekaj časa. K sreči pa nam ni treba skrbeti, da bi to škodovalo našim očem, saj imajo televizorji UHD 4K A7G Hisense certifikat TÜV - to pomeni, da filtrirajo modro svetlobo in tako zagotavljajo, varno gledanje vsebin, ki ne škoduje vašim očem.

Za vas smo pripravili predloge nekaterih vizualno najbolj osupljivih filmov, ki jih boste s tem televizorjem videli v popolnoma novi luči in jih začeli ceniti kot velike filmske mojstrovine v vsej njihovi veličini.

Amélie (2001)

Sprehodite se po stopinjah očarljivega francoskega dekleta in vstopite v njen krasen, barvit in pogosto nenavaden svet. Prepustite se romantiki v mestu ljubezni. Ta res prikupna in navdihujoča zgodba se bo dotaknila vsakogar, v komer bije srce (tudi artičok).

The Grand Budapest Hotel (2014)

Seveda nismo mogli mimo filma Wesa Andersena. Vse filme tega sodobnega vizualnega virtuoza lahko prepoznamo po njegovem značilnem režiserskem slogu in uporabi barv. Zgodba nam ogreje srce, hkrati pa spremljamo tudi akcijo, v kateri nastopajo liki, za katere vsi navdušeno držimo pesti.

Neskončna lepota (The Great Beauty) (2013)

Ta razkošna upodobitev italijanske dekadence v vsej njeni lepoti in praznini ni le mojstrovina, ampak tudi ljubezensko pismo Rimu, ki nekako spominja na Fellinijevo ikonično (in tudi vizualno osupljivo) Sladko življenje (La Dolce Vita). Presenetljive, poetične, skrivnostne in privlačne podobe se zlijejo v pravo poslastico za oči.

Razpoložena za ljubezen (In the Mood for Love) (2000)

Vizualna mojstrovina in čudovita zgodba, ki seže do srca. Rdeča barvna paleta osvetli globoka čustva, slika v sliki pa daje vtis, kot da imamo intimen vpogled v čustva in hrepenenja protagonistov. To je film, ki morda ni najboljša izbira za glasen filmski večer v družbi prijateljev, je pa popolna izbira, kadar ste razpoloženi za ljubezen.

2001: Vesoljska odiseja (2001: A Space Odyssey) (1968)

2001: Vesoljska odiseja legendarnega Stanleya Kubricka združuje povsem nevsakdanje vizualne učinke z izjemno filmsko glasbo, zato je postala eden najvplivnejših znanstvenofantastičnih filmov vseh časov, ki ga ne cenijo samo največji privrženci znanstvene fantastike ampak tudi drugi ljubitelji filmov.