O-STA

Z Mikrocopovim seminarjem lahko tudi manjša podjetja dohitijo vlak digitalizacije

Anton Gazvoda iz Mikrocopa
Katja Koritnik iz Mikrocopa

Mala in srednje velika podjetja se pri uvajanju digitalizacije poslovanja večinoma srečujejo s številnimi ovirami, kot so dolgotrajno uvajanje, veliki zagonski stroški in obsežno učenje za uporabo rešitev. A strokovnjaki za digitalizacijo iz MIkrocopa imajo ogromno izkušenj z agilnimi rešitvami, saj so digitalizirali poslovanje številnih podjetij, zato bodo na brezplačnem spletnem seminarju razbili predvsem mite in omejitve, ki veljajo za mala in srednja podjetja. Saj je nujno in pošteno, da lahko tudi manjša podjetja čim prej dohitijo vlak digitalizacije.

Spletni dogodek se bo odvijal v četrtek, 24. marca, ob 11. uri. Več informacij in prijave na brezplačen spletni seminar so mogoče na tem naslovu.

Predavatelja Anton Gazvoda in Katja Koritnik iz podjetja Mikrocop bosta udeležencem predstavila vsebino storitve InDoc EDGE Office, koristi in prednosti uporabe za mala in srednje velika podjetja ter na primeru vključenih poslovnih rešitev v živo prikazala, kako preprosto je lahko digitalno poslovanje tudi v omenjenih podjetjih.

"Mala in srednja podjetja se pogosto srečujejo s strahom pred digitalizacijo še posebej v času krize, ko so finančna sredstva bolj omejena in vpeljava rešitev za digitalizacijo deluje kot finančno velik zalogaj. Hkrati pa se takšna posodobitev poslovanja lahko zdi kot prezahtevna naloga za mala in srednja podjetja, ki se pogosto že tako bojujejo s podhranjeno kadrovsko zasedbo. A ta prepričanja izhajajo predvsem iz dejstva, da je večina rešitev za digitalno poslovanje na trgu v resnici zasnovana za velika podjetja," pojasnjuje Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo.

Zato bodo na spletnem seminarju vsebino predstavili izključno iz vidika potreb za učinkovito upravljanje dokumentov v malih in srednjih podjetjih. Predstavili bodo, kako lahko uporabniki dokumente izmenjujejo, urejajo, potrjujejo, hranijo in podpisujejo varno in skladno brez dolgotrajne digitalne transformacije, temveč praktično na klik.

Predstavniki malih in srednjih podjetij, ki jih zanimajo inovativne rešitve za preskok v digitalno poslovanje brez naporov, se tako lahko brezplačno udeležijo tega spletnega seminarja.