O-STA

Internetno predvajanje predstavitve Elana na konferenci Merril Lynch o farmaciji, biotehnologiji in zdravstvenih pripomočkih

DUBLIN, Irska -- (BUSINESS WIRE) -- 30. januarja, 2006 -- Podjetje Elan Corporation sporoča, da bo svojo predstavitev na konferenci Merril Lynch o farmaciji, biotehnologiji in zdravstvenih pripomočkih v New Yorku, v torek, 7. februarja, ob 14. uri po srednjeevropskem času predvajalo preko interneta. Ogled predstavitve bo možen na spletni strani podjetja, www.elan.com, in sicer pod kategorijo informacije za delničarje (Investor Relations) s klikom na ikono dogodki (Events).

O podjetju Elan

Podjetje Elan Corporation (NYSE: ELN) je biotehnološko podjetje, ki deluje na področju nevroznanosti. Zavezano je k izboljšanju življenja bolnikov in njihovih družin preko uvajanja znanstvenih inovacij, s katerimi se spopada s še nerazrešenimi svetovnimi problemi. Z delnicami podjetja Elan se trguje na borzah v Londonu, Dublinu in New Yorku. Za dodatne informacije o podjetju obiščite spletno stran http://www.elan.com.

Za dodatne informacije o predvajanju predstavitve pokličite oddelek za odnose z investitorji oziroma odnose z mediji:

Emer Reynolds, 353-1-709-4000

ali

Chris Burns, 800-252-3526

ali

Davia Temin, 212-407-5740

ali

Elizabeth Headon, 353-1-498-0300