O-STA

Mercatorjeva zlata noč na Websiju

Najboljši sosed prejel kar 8 nagrad za digitalno odličnost

16. september 2022 - Mercatorjeva strateška vlaganja v razvoj digitalne odličnosti so zasijala na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja. Mercator je prejel kar 8 nagrad, vključno s prestižnima nagradama Naj naročnik Websi 2022 in Naj digitalka leta. To je postala Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja in spletne prodaje v Mercatorju.

Najvišjo stopničko je Mercator zasedel v kategoriji Vsebinski marketing s projektom MtikTok Dance Akademija. Srebrne nagrade so prejeli v kategoriji Login s projektom Mi Mercator, v kategoriji Mobilni projekti s projektom Prenovljen Moj M, v kategoriji Video s projektom Naj slovensko pecivo in v kategoriji Uporaba naprednih tehnologij s projektom Klic Božička. Bronasto nagrado je najboljši sosed prejel v kategoriji Trgovci s projektom M Soseska kot trženjska platforma.

"Websi nagrade so ogledalo presežkov digitalnega komuniciranja. Veseli nas, da je bil naš digitalni nastop tudi strokovno priznan in nagrajen. Vsekakor bomo nadaljevali s strateškimi vlaganji v razvoj znanj, kompetenc in digitalne odličnosti," poudarja Tomislav Čizmić, predsednik uprave Mercatorja.

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja v skupini Mercator, dodaja: "Iskreno me veseli, da je naše delo na digitalnem področju večkrat nagrajeno na največjem tekmovanju za digitalne projekte v Sloveniji. Nagrade stroke so lepa potrditev za prizadevno delo naše digitalne ekipe. Nagrada za Naj digitalko leta pa osvetljuje tudi dejstvo, da imamo v naši odlični ekipi izjemne posameznike. Čestitke vodstvu in celotni ekipi, hvala našim partnerjem in seveda našim kupcem, brez katerih to ne bi bilo mogoče."


Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja in spletne prodaje v Mercatorju, je ob prejemu naziva Naj digitalka na zmagovalnem odru povedala: "Vsem na področju digitala privoščim podobno veselje in delo v podjetju, ki spodbuja razvoj digitalnega področja, ali naročnika, ki jim omogoča razvoj. In da so del predane ekipe, s katero lahko soustvarjajo digitalne presežke. Iskreno se zahvaljujem vodstvu Mercatorja, ki verjame v naše delo, mentorjem in neverjetni ekipi ter odličnim partnerjem. To ni nagrada samo eni osebi, ampak vsej ekipi in širšemu krogu digitalcev."

***

Dodatne informacije:

Mercator, d.o.o.: pr@mercator.si