O-STA

Delegacijo Združenih arabskih delegatov (ZAE) bo v Grčijo popeljal minister za gospodarstvo v spremstvu veliko predstavnikov vlade in zasebnega sektorja


ZAE bodo častni gost na mednarodnem sejmu TIF 86 v Solunu

Abu Dabi -

Združeni arabski emirati (ZAE) bodo sodelovali - skupaj z delegacijo visokih predstavnikov, ki jo bo vodil minister za gospodarstvo, njegova eminenca Abdula Bin Touk Al Mari - na solunskem mednarodnem sejmu TIF 86, ki bo potekal v Grčiji od 10. do 18. septembra 2022.

Združeni arabski emirati bodo častni gost 86. mednarodnega sejma v Solunu (TIF) v Grčiji, pri čemer bodo sodelovali z ugledno delegacijo 60 predstavnikov vlade in zasebnega sektorja.

Delegacija bo predstavila pomemben gospodarski razvoj države, najnovejše tehnološke izdelke ZAE in nove gospodarske sektorje v državi.

Udeležba ZAE na sejmu TIF 86 poteka v sklopu cilja te države, da v naslednjih devetih letih privabi 150 milijard USD vhodnih tujih naložb, da bi država do leta 2030 postala ena od desetih najprivlačnejših svetovnih naložbenih destinacij, zlasti v sektorjih novega gospodarstva.

Udeležba ZAE na TIF 86 je namenjena krepitvi sodelovanja s poslovnimi skupnostmi v Grčiji, na Balkanu in na evropskih trgih, kar daje zagon gospodarskemu razvoju in vzajemnim naložbam v ZAE in v teh državah. Zaradi močne delegacije bo udeležba ZAE pustila trajen vtis

  • Združeni arabski emirati si prizadevajo ustvariti uspešno, na znanju temelječe gospodarstvo in zdravstveni sistem svetovnega razreda.

  • Združeni arabski emirati veliko vlagajo v ustvarjanje vodilnega regulativnega okvira na svetu za vlaganja na področju IT/AI in zagotavljanje infrastrukture za izgradnjo kar najboljšega ekosistema za naložbe v tehnologijo.

  • Farmacevtski trg ZAE predstavlja veliko priložnost za rast večnacionalnih proizvajalcev zdravil.

  • Vlada ZAE je osredotočena na več kot podvojitev prispevka industrijske proizvodnje v BDP na 25 odstotkov.

- Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -