O-STA

Seminar o prostovoljstvu v športu

Seminar o prostovoljstvu v športu

EUSA - European University Sports Association, Office: TomSi¢eva ulica 4, SI-1000 Ljubljana T: +386 1 256 0056 / F: +386 1 256 0057 / E: of fice@eusa.eu Wwww.euSa.eu

Pozdravljeni_e,

Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut ter Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto (DRPDNM) vas vabimo na seminar o prostovoljstvu v športu.

Dogodek bo potekal v okviru mednarodnega prostovoljskega projekta Work for a Cause, Serve for Sport (W4C), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je ozaveščanje o pomenu in priložnostih prostovoljstva v športu, s posebnim poudarkom na vključevanju mladih.

Na seminar smo k aktivni udeležbi povabili predstavnice_ke organizacij ter tudi posameznike_ce, ki delujejo na področju prostovoljstva in športa; dogodek pa je namenjen vsem, ki jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti in prostovoljske priložnosti.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite, in vas prosimo, da vabilo posredujete tudi naprej.

Seminar bo potekal v sredo, 23. novembra 2022, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana.

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z aktualnimi navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19, vse udeleženke_ce pa prosimo da spoštujejo varnostne ukrepe in da se dogodka udeležijo le v primeru, da so zdravi.

Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca https://bit.ly/prostovoljstvo-sport do zapolnitve kapacitet oz najkasneje do ponedeljka, 21. novembra. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije.

Več informacij o projektu lahko najdete na www.eusportvolunteers.com in www.eusa.eu/projects/w4c.

Lepo vabljeni_e,

Andrej Pišl, Vodja komunikacij in projektov