O-STA

Telekom Slovenije do vključno 8. januarja brezplačno odpira TV-programske sheme, vse do 1. marca pa bodo brezplačno na voljo tudi vrhunski dokumentarci ponudnika Curiosity Stream

Ljubljana, 2. decembra - Ob pričetku prazničnega decembra je Telekom Slovenije vsem svojim naročnikom televizije vse do vključno 8. januarja 2023 brez doplačila odprl TV-programske sheme. To pomeni, da je vsem naročnikom brez doplačila na voljo več kot 255 TV-programov, ki so sicer v programski shemi Mega HD, ob tem pa tudi programski opciji Balkan s 63 TV-programi, Cinestare Premiere z dvema programoma in videoteka Curiosity Stream z več kot 400 vrhunskimi dokumentarnimi vsebinami. Z vsebinami na zahtevo ponudnika Curiosity Stream je Telekom Slovenije nasploh prvi v Sloveniji nadgradil svojo bogato ponudbo TV-vsebin. Vsebine Curiosity Stream so v vseh TV-programskih shemah brezplačno na voljo do 1. marca 2023.

Ker se približuje praznični čas, so v Telekomu Slovenije pripravili tudi 20 božičnih filmov, ki so na voljo le za en evro, naročniki platforme NEO jih enostavno poiščejo z glasovnim ukazom "čarobni december". Prav tako so na enem mestu zbrane ostale praznično obarvane vsebine.

Vsebine Curiosity Stream so podnaslovljene s slovenskimi podnapisi, nabor pa se bo nenehno nadgrajeval. Poleg tega je naročnikom televizije Telekoma Slovenije še naprej na voljo tudi linearni TV-program Curiosity Channel s priljubljenimi vsebinami, kot so Butterfly Effect, Secrets of the Brain in Beyond the Boundary, ki je na voljo v TV-programskih shemah Standard in Mega HD.

Po 1. marcu 2023 bodo vsebine Curiosity Stream vključene v programsko shemo Mega HD, v ostalih shemah pa bodo na voljo za 3,99 evra mesečno.

Simon Slonjšak, direktor Razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije, je ob tem izpostavil, da se v Telekomu Slovenije "v prazničnem decembru našim uporabnikom zahvaljujemo za zvestobo in jim podarjamo naše vsebine, več kot 320 TV-programov, ki jih bodo lahko brez doplačila spremljali vse do 8. januarja. Ob tem smo navdušeni, da smo prvi v Sloveniji uspeli pridobiti tudi vsebine Curiosity Stream, saj bodo navdušile ljubitelje kakovostnih dokumentarcev, oddaj in serij. Naročnikom smo tako zagotovili dodatne vrhunske vsebine na zahtevo, ki so na voljo na različnih napravah, tako kot linearni TV-program."