O-STA

Vsakoletni koncert Pravne fakultete Univerze v Ljubljani

Samo še teden dni nas loči od tradicionalnega srečanja na Koncertu Pravne fakultete. Za organizacijo koncerta izjemno skrbi študentka Pravne fakultete Univerze v Ljubljani Kaja Deutschbauer, ki je tudi zasnovala letošnji koncert študentov in zaposlenih na Pravni fakulteti.

Koncert bo v torek, 7. marca 2023 ob 18.30 v Festivalni dvorani. Več informacij lahko dobite na naslovu vstopnice.koncertpf@gmail.com, na katerem lahko tudi rezervirate (brezplačne) vstopnice.

Fakulteta niso le trenutni študentje in profesorji, temveč vsi, ki so kdaj študirali ali delali na njej. Skupnost alumnov je zato bistven in najbolj številčen del fakultete. S svojimi izkušnjami in nasveti lahko vsak od alumnov po svoje pripomore k višji kakovosti študija in opaznejši navzočnosti Pravne fakultete Univerze v Ljubljani v širši družbi. Tudi zato upamo, da vam koncert ne bo samo prijeten uvod v spomladanski čas in priložnost za obujanje spominov na študentska leta, temveč tudi spodbuda k razmišljanju o tesnejši povezavi diplomantov/magistrov s svojo fakulteto. Ena od poti do tega cilja je tudi društvo Klub alumni Pravne fakultete v Ljubljani (s skrajšanim nazivom Alumni PF Ljubljana), ki je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje posameznikov, ki je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom sodelovanja in druženja diplomantov Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. Pristopno izjavo najdete na https://www.pf.uni-lj.si/alumni-pf/clanstvo/.