O-STA

Poletna sprostitev v neokrnjeni naravi Medžimurja

Terme Sveti Martin sredi neokrnjene narave ponujajo številne možnosti za poletno sprostitev (foto Terme Sveti Martin)
Zeleni gozdovi v okolici term so idealni za družinske izlete (foto Terme Sveti Martin)
Med poletno vročino se lahko osvežite v osenčenih bazenih (foto Terme Sveti Martin)
Poseben poudarek je na lokalno pridelanih sestavinah (foto Terme Sveti Martin)

Pa smo le dočakali toplejše dni in sproščene poletne trenutke. Misli nam vse pogosteje uhajajo k dopustu in pobegu iz vsakdanjega vrveža. Če želite letos med počitnicami poskrbeti za svoje telo v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih. Ta zeleni vrt Hrvaške v neposredni bližini slovenske meje ponuja obilo možnosti za sprostitev, rekreacijo v naravi, raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti ter uživanje v izvrstni lokalni kulinariki.

Počitnice za vsak okus

Medžimurske terme obdaja več kot 27 hektarov zelenih površin, kjer se lahko vsak gost odloči za rekreacijo po svojem okusu. Tek, kolesarjenje po okoliških gričih in dolinah, sprehodi po bližnjih gozdovih, joga na prostem, tenis, odbojka na mivki - možnosti za poletne aktivnosti na prostem je nešteto. Ljubitelje odklopa in družine bo navdušil Aquapark MartiLandija, kjer lahko otroci uživajo na svežem gozdnem zraku, plavajo, se spuščajo po toboganih in čofotajo, odrasli pa si medtem lahko privoščite masažo pod baldahinom ali se na ležalnikih nastavite sončnim žarkom z dobro knjigo v roki.

Sprostitev telesa in duha

Terme Sveti Martin so prvi healthness resort v Evropi, kjer od nekdaj postavljajo dobro počutje svojih gostov na prvo mesto. V svoji wellness, kulinarični in drugi ponudbi namreč sledijo antropozofski filozofiji Rudolfa Steinerja, ki človeka obravnava celovito - kot fizično, življenjsko, duševno in duhovno bitje. Pozabite na skrbi in se sprostite z vodeno jogo, mindfulness meditacijo in detox dihalnimi vajami. Ljubiteljem športa so na voljo funkcionalne vadbe, kickboxing in boks. Za popoln zaključek dneva pa se lahko sprostite v termomineralnem bazenskem kompleksu The Temple of Life.

Raziskovanje zelenega vrta Hrvaške

V resortu, ki je lani prejel nagrado za najboljši wellness hotel na Hrvaškem, ponujajo raznolike aktivnosti za zabavo in rekreacijo vseh družinskih članov. Raziščite zeleno Medžimurje na izletu z vlakom ali Hop on Hop off avtobusom. Otroci se bodo razveselili vsakodnevne kepice sladoleda, odrasli pa tradicionalne petkove medžimurske večerje. Ob petkih bodo počitniško vzdušje pričarali z živo glasbo v pivnici Pub Potkova.

Terme Sveti Martin ponujajo nepozabno poletno doživetje sredi neokrnjene narave, kjer se lahko sprostite, napolnite z energijo in uživate v aktivnostih na prostem. Prepustite se razvajanju v družbi svojih najbližjih. Več informacij: www.termesvetimartin.com/si.