O-STA

JAJAH OD SEDAJ MA VOLJO NA MOBILNIH TELEFONIH

Nova storitev omogoča uporabnikom poceni klice neposredno iz njihovih mobilnih telefonov

26. September 2006 - Mountain View, Kalifornija - JAJAH je pred kratkim predstavil JAJAH Mobile, ki uporabnikom mobilnih telefonov omogoča poceni klice v druga omrežja in mednarodne klice.

"Sedaj lahko klice v druga omrežja in po celotnem svetu opravite neposredno preko vašega mobilnega telefona, brez da bi vam bilo potrebno vtipkati posebno številko, poiskati povezavo z internetom, uporabiti klicno kartico, podpisati pogodbo ali plačati za registracijo. To ni le najcenejši način klicev v druga omrežja in mednarodnih klicev, je tudi najpametnejši in najlažji način," je dejal soustanovitelj JAJAH Roman Scharf.

JAJAH Mobile omogoča JAJAH klice iz skoraj vseh mobilnih telefonov, tako s tistimi, na katerih teče operacijski sistem Symbian, kot tistimi, ki uporabljajo J2ME, temelječo na Javi. Sistem bo kmalu omogočal inovativne rešitve za tekstovna sporočila in rešitve za pametne telefone/brskalnike. JAJAH omogoča JAJAH klice na vseh mobilnih telefonih, ne glede na operaterja, proizvajalca ali naročniškp razmerje.

JAJAH Mobile je brezšivno vgrajen v JAJAH programsko opremo za namizne računalnike in svojim uporabnikom omogoča upravljanje z uporabniškim računom neposredno preko spletne strani. S kombinacijo interneta in telefonov je JAJAH ustvaril uporabne nove možnosti uporabe, kot so JAJAH konferenčni klici, klici ob določenem času in neposredni klici z "enim klikom" iz večine najbolj popularnih računalniških aplikacij. Za uporabo te storitve najprej potrebujete JAJAH naročniško razmerje, ki je brezplačno in brez obveznosti. Za registracijo in podatke o dostopnosti obiščite www.jajah.com.

"Mislimo, da imajo naše rešitve potencial da spremenijo komunikacijsko panogo," je dejal soustanovitelj Daniel Mattes. "Nismo le poceni, smo tudi izjemno inovativni."

O JAJAHu

JAJAH, najbolj inovativno globalno telekomunikacijsko podjetje, uporabnikom zagotavlja izjemno izboljšane telefonske rešitve, ki stanejo le delček normalne cene. JAJAH strankam omogoča brezplačne in poceni telefonske klice, tako lokalne kot globalne, tako iz računalnikov kot iz mobilnih telefonov.

JAJAH je enostaven za uporabo. Preprosto vnesite svojo telefonsko številko na strani www.JAJAH.com, nato vnesite klicano številko in kliknite na "Call" (pokliči). Vaš telefon bo zazvonil. Ko se boste javili boste povezani.

Romana Scharfa in Daniela Mattesa žene vizija globalne komunikacije brez omejitev glede naprav, cene, lokacije ali funkcionalnosti. JAJAH, s sedežem v Mountain Viewu, v Kaliforniji, ZDA in v Luksemburgu sta ustanovila 2005.

.

www.jajah.com

Kontakt za medije:

press@jajah.com